Libnet.ro
UNICEF

18:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 SEPTEMBRIE Apreciere de 4,98% pentru titlurile Compa Sibiu

Inregistrand un avans al cotatiei de 4,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 septembrie, actiunile Compa Sibiu CMP), companie specializata in productia de subansamble si piese auto pentru export, reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,11%, in perioada avuta in vedere.

SUA, la un pas de razboi cu Iran! Trump va decide cel mai bun curs de actiune in zilele urmatoare

Vicepresedintele american, Mike Pence, a declarat, marti, ca Statele Unite evalueaza probele cu privire la atacurile cu drone comise asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita si ca sunt pregatite sa i.

IN PERIOADA 9 - 13 SEPTEMBRIE Digi si-a rascumparat actiuni de circa 0,58 milioane lei

Digi Communications DIGI) a achizitionat, in perioada 9 - 13 septembrie, un numar de 19. 599 de actiuni proprii, compania-mama a operatorului de telecomunicatii RCS and RDS platind pentru acest pachet de actiuni suma totala de 0,584 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FOTO Surpriza facuta la Competitia Mondiala de Salvare de cel mai bun paramedic roman si un scafandru medaliat de Iohannis

O echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea a obtinut locul II la Competitia Mondiala de Salvare desfasurata anul acesta in Franta, in care s-au intrecut cu colegi de pe cinci continente. Medalia a fost primita la proba acordarea primului ajutor calificat - scenariu complex.

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Firma fostului primar Adriean Videanu a primit aprobare pentru a construi blocuri de 35 de etaje in zona intersectiei Calea 13 Septembrie cu Soseaua Progresului

Firma fostului primar Adriean Videanu, Titan Mar, in parteneriat cu Beckfield Development, a primit unda verde de la Consiliul General sa construiasca un ansamblu de blocuri cu pana la 35 de etaje pe terenul aflat in zona intersectiei Calea 13 Septembrie cu Sos. Progresului. Unul dintre vecini reclama ca proiectul ii afecteaza proprietatea si cere municipalitatii sa nu-l aprobe in aceasta forma.

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )