Libnet.ro
UNICEF

15:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 SEPTEMBRIE Medlife urca in fruntea topului randamentelor din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 SEPTEMBRIE Medlife urca in fruntea topului randamentelor din BET

Titlurile operatorului de servicii medicale Medlife M) au crescut cu 4,36%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicele BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cos de actiuni ce a inregistrat un avans de 0,55%, in perioada analizata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 SEPTEMBRIE Apreciere de 4,98% pentru titlurile Compa Sibiu

Inregistrand un avans al cotatiei de 4,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 septembrie, actiunile Compa Sibiu CMP), companie specializata in productia de subansamble si piese auto pentru export, reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,11%, in perioada avuta in vedere.

SUA, la un pas de razboi cu Iran! Trump va decide cel mai bun curs de actiune in zilele urmatoare

Vicepresedintele american, Mike Pence, a declarat, marti, ca Statele Unite evalueaza probele cu privire la atacurile cu drone comise asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita si ca sunt pregatite sa i.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac -Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de cas.

FOTO Surpriza facuta la Competitia Mondiala de Salvare de cel mai bun paramedic roman si un scafandru medaliat de Iohannis

O echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea a obtinut locul II la Competitia Mondiala de Salvare desfasurata anul acesta in Franta, in care s-au intrecut cu colegi de pe cinci continente. Medalia a fost primita la proba acordarea primului ajutor calificat - scenariu complex.

Prognoza meteo ANM luni, 16 septembrie. Previziunile meteorologilor surprind

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta noua prognoza pentru ziua de luni, 16 septembrie. Previziunile specialistilor surprind, mai ales dupa valul de aer polar indicat de curand. Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie Dupa ce nu cu mult timp in urma se anunta un val de aer polar care va lovi din .

HOROSCOP DRAGOSTE 16 SEPTEMBRIE. Fecioarele ar trebui sa inceteze sa se mai critice, Berbecii au sentimente puternice

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Planeta comunicarii i gandirii, Mercur, proaspat instalata in diplomata Balanta, se opune azi lui Chiron, micul dar.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )