Libnet.ro
UNICEF

11:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 MARTIE IAR Brasov urca pe prima pozitie in topul randamentelor BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 MARTIE IAR Brasov urca pe prima pozitie in topul randamentelor BVB

Marcand un avans de 4,61%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 martie, actiunile producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) ocupa primul loc in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Un calugar din Kenya a fost desemnat cel mai bun profesor din lume: gestul facut pentru elevii sai este impresionant

Un calugar care preda stiinte intr-o regiune rurala a Kenyei a fost desemnat cel mai bun profesor din lume si a primit un premiu de un milion de dolari.

Cine a primit premiul pentru cel mai bun profesor din lume

In fiecare an, se organizeaza Global Teacher Prize unde este recunoscut impactul unui profesor asupra studentilor lor si comunitatilor din care fac parte. La editia din 2019, castigatorul.

Cel mai bun cuplu canin al Politiei Romane provine din Maramures. Ce cazuri grele au rezolvat Teba si Tep

Teba si Tep, doi caini politisti maramureseni, au fost premiati de conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane cu distinctia Cainele politist al anului. Cazurile solutionate de cei doi caini politisti impreuna cu conductorii lor au fost diverse, de la descoperirea unor infractori pana la cazuri de furt sau de talharie si viol.

IN PERIOADA 26-27 MARTIE, LA BUCURESTI: Reuniune informala a ministrilor Transporturilor

Ministri si secretari de stat din domeniul transporturilor din statele membre ale Uniunii Europene vor participa, in perioada 26-27 martie, la Reuniunea Informala a Ministrilor Transporturilor, organizata la Bucuresti, in contextul exercitarii catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 martie, in regiunile sudice vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie, in timp ce in rest, valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta si se vor.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator -Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Azi trebuie sa te supui cuminte ordinelor autoritare ale altuia mai puternic. Nu o consideri o umilire, dimpotriva, recunosti valoarea si.

CALENDAR ORTODOX 25 MARTIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

In fiecare an, la 25 martie, praznuim prima sarbatoare inchinata Maicii Domnului, Buna Vestire sau popular Blagovestenia termenul slav corespunzator celui de Bunavestire). Este.

BUNA VESTIRE. Ce trebuie sa faci pe data de 25 martie in casa pentru a avea noroc tot anul

Romanii sarbatoresc pe 25 martie Buna Vestire. Buna Vestire sau Blagovestenia, ziua in care Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil ca-l va naste pe Hristos,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )