Libnet.ro
UNICEF

06:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 SEPTEMBRIE Randament de 4,1% pentru titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cel mai bun din BET si BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 SEPTEMBRIE Randament de 4,1% pentru titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cel mai bun din BET si BET-XT

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti BVB), operatorul pietei, au inregistrat o crestere de 4,1%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicii BET si BET-XT, care au urcat in perioada mentionata cu 1,56%, respectiv 1,13%. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 SEPTEMBRIE Turism Felix - liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Turism Felix TUFE) au cunoscut un avans de 4,97%, in intervalul 19 - 26 septembrie, in raport cu moneda euro, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge pe malul Borcei. Cu Romeo si Julieta se deschide proiectul 7 zile-7 arte

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge luni, 30 septembrie, la Calarasi cand debuteaza proiectul 7 zile-7 arte. Tragica poveste a indragostitilor din Verona, transpusa in pasi de dans, baletul Romeo si Julieta, al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta, pe muzica lui Serghei Prokofiev si in viziunea coregrafica a lui Horatiu Chereches, se joaca incepand cu ora 19.

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca .

Reteta pentru banana bread, cel mai bun chec cu banane

Banana bread este extrem de delicioasa! Si atentie, cu putina grija poate fi si sanatoasa. Din reteta originala daca scoatem zaharul si faina alba obtinem un desert care cu siguranta nu ne va.

Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Romania este la coada clasamentului european privind inovarea si digitalizarea, spune clujeanca Bianca Muntean, CEO-ul Transilvania IT Cluster, care a fost aleasa, zilele trecute, managerul de cluster european al anului 2019. Romania poate face saltul de pe aceasta nefasta pozitie, spune specialista care a explicat pentru Adevarul care sunt pasii de urmat.

Halep are rival olimpic: Alin Firfirica a reusit cel mai bun rezultat al atletismului romanesc din ultimul deceniu

Sportivul propus sa fie portdrapelul delegatiei tricolore la Jocurile Olimpice din 2020 a obtinut, la Doha, un rezultat cu adevarat impresionant.

Ce masina conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta. Costa doar 4.000 de euro

Are o avere estimata la peste 100 de miliarde de dolari, dar conduce o masina modesta, care costa doar 4. 000 de euro. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, poate fi vazut la volanul unui autoturism Honda Accord. Afaceristul are insa in garaj si masini scumpe, printre care se numara si un model Pininfarina Sergio. Jeff Bezos .

Rata somajului in UE, la cel mai redus nivel din ianuarie 2000

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,2% in august, in scadere fata de 6,3% luna precedenta si 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate, luni, de Eurostat. Acesta este cel mai redus nivel al ratei somajului inregistrata in.

VIDEO Alexandru Slusari: in perioada 7-27 noiembrie 2014 a avut loc o crima impotriva poporului. Primul criminal este Dorin Dragutanu

Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta pentru elucidarea circumstantelor devalizarii sistemului bancar si investigarii fraudei bancare, Alexandru Slusari, spune ca cetatenii ar trebui sa stie ca ce s-a intamplat in perioada 7-27 noiembrie 2014 la cele trei banci implicate in frauda bancara este o crima impotriva poporului Republicii Moldova, transmite IPN.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )