Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Romania este la coada clasamentului european privind inovarea si digitalizarea, spune clujeanca Bianca Muntean, CEO-ul Transilvania IT Cluster, care a fost aleasa, zilele trecute, managerul de cluster european al anului 2019. Romania poate face saltul de pe aceasta nefasta pozitie, spune specialista care a explicat pentru Adevarul care sunt pasii de urmat. continuă pe Adevărul

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 SEPTEMBRIE Aurul revine la 1.530 de dolari pe fondul incertitudinilor globale

Cotatia aurului a marcat o crestere de 1,64%, in intervalul 17 - 24 septembrie, intr-un raliu in care pretul metalului galben a revenit la pragul de 1. 530 de dolariuncie, dupa ce in finalul lunii august a inceput o tendinta descendenta pe termen scurt, de la maximul ultimilor sase ani - 1. 550 de dolariuncie -, pe fondul unei rotatii generale in active mai riscante catalizata de detensionarea relatiilor SUA-China.

Cum explica Fifor ratarea intalnirii lui Dancila cu vicepresedintele american, Mike Pence, cel mai important punct de pe agenda din turneul SUA

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA nu ar trebui bagatelizata si ca delegatia care o insoteste pe Dancila in SUA si-a indeplinit misiunea, chiar daca cel mai important punct de pe agenda prim-ministrului in Statele Unite - intalnirea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence - nu a mai avut loc.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 SEPTEMBRIE Romgaz - printre performerii de la BVB

Actiunile Romgaz SNG) au urcat cu 4,57%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 septembrie, situandu--se astfel pe cea de-a treia pozitie in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

INTERVIU EXCLUSIV Dan Chisu, despre cel mai recent film al sau: Este despre cat de relativ e adevarul Avem chiar acum cazul Caracal, lamaia este stoarsa pana la ultima picatura

Dan Chisu revine cu o noua productie cinematografica, ce promite si de aceasta data sa puna pe tapet probleme stringente ale societatii. 5 minute este un film inspirat de o intamplare reala si anume.

Cel mai mare jucator de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, vine in Romania!

Ronnie OSullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat, Night of 1000 Centuries Tour.

Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implineste, vineri, 28 de ani, in care o felicita pentru parcursul din al 28-lea an de viata si spera ca in al 29-lea, cand va reveni alaturi de ea, sa fie un an si mai bun.

Lora si Ionut Ghenu vor face nunta. Artista spune de ce ii este cel mai frica, dupa o casnicie esuata

Lora a anuntat ca-si va oficializa in sfarsit relatia cu Ionut Ghenu. Din pacate, are o mica temere fata de acest legamant. Semn ca cine se arde. sufla si-n iaurt, Lora are deja un mariaj esuat la activ, asa ca e normal sa aiba o mica frica fata de acest eveniment. Ce spune artista despre viitoarea .

A murit in cel mai stupid mod: si-a gasit sfarsitul intr-un pai de baut

Este foarte important sa renunti la paie de plastic, in cazul tuturor bauturilor pe care le consumi, acasa sau in deplasare. Cele pe care el adopti in schimb s-ar putea insa sa fie destul de periculoase. Daca te gandesti sa nu mai folosesti paie de plastic niciodata, pentru ca multe dintre ele ajung in ocean, .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )