Libnet.ro
UNICEF

14:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 IANUARIE Topul aprecierilor BVB, ocupat de titluri cu lichiditate redusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 IANUARIE Topul aprecierilor BVB, ocupat de titluri cu lichiditate redusa

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 22 - 29 ianuarie, este ocupat de emitenti care au o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in conditiile in care perioada avuta in vedere a fost caracterizata de scaderi generalizate la BVB, doar cinci emitenti inregistrand aprecieri ale cotatiilor. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IANUARIE Salt de 2,72% pentru Erste Group Bank la BVB

Grupul bancar a anuntat, la finalul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa propuna actionarilor pentru acest an un dividend brut de 1,4 euro/titlu, peste cel din rezultatul anului 2017 Actiunile Erste Group Bank EBS) au marcat, in intervalul 21 - 28 ianuarie, un avans de 2,72%, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe pozitia a doua in topul rentabilitatilor inregistrate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in conditiile in care, in aceasta perioada, doar noua actiuni listate pe piata principala a bursei au beneficiat de cresteri.

VIDEO Handbal (m): Cum arata echipa ideala a Campionatului Mondial - Danezul Mikkel Hansen, cel mai bun jucator al turneului

Echipa ideala de la Campionatul Mondial de handbal masculin a fost dominata de jucatorii celor doua finaliste, Danemarca si Norvegia ambele cu cate trei jucatori). Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat danezul Mikkel Hansen. Starul celor de la PSG a fost si golgheterul competitiei, cu 72 de goluri.

Monstri., in regia lui Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin

Filmul Monstri. , in regia lui Marius Olteanu, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin 7-17 februarie). Monstri. , singurul lungmetraj romanesc selectat la aceasta editie a Berlinalei, intra in competitia GWFF pentru Cel mai bun debut alaturi de alte 16 filme, din toate sectiunile festivalului Competitie, Panorama, Forum, Generation).

Macron: Acordul Brexit nu va fi renegociat. Este cel mai bun posibil

Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles nu este negociabil, a transmis marti seara Emmanuel Macron, presedintele Frante.

Castigator-surpriza la SAG Awards 2019, considerate cel mai bun indicator pentru Oscaruri. Lista completa a premiatilor

Premiile Sindicatului Actorilor Americani sunt considerate cel mai bun barometru pentru castigatorii Oscar, iar gala din acest an a rezervat o mare surpriza: filmul cu supereroi Black Panther a iesit invingator si a surclasat productiile considerate favorite, sifonand putin previziunile specialistilor pentru cel mai asteptat eveniment din cinematografie.

IN PERIOADA 21 - 23 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 1,88 milioane de actiuni

Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la bursa locala, si-a rascumparat, in intervalul 21 - 23 ianuarie, 1,88 milioane de titluri proprii, pentru suma de aproximativ 3,38 milioane de lei, actiunile fiind achizitionate la preturi cuprinse intre 1,7854 si 1,8041 lei/titlu, se arata intr-un raport publicat de catre emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Radu Tudor. Cel mai trist moment din cariera de jurnalist

Pe 31 martie 1995, a avut loc cel mai mare accident aviatic din Romania. O aeronava cu destinatia Bruxelles, la bordul careia se aflau 60 de persoane, s-a prabusit in apropierea localitatii Balotesti.

Recorder: Studentul chinez din Bacau care ne ura de 1 decembrie un viitor stralucit a murit n cel mai romnesc mod cu putinta

Yin Yuguo, studentul nostru din Bacau, cel infofolit in steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat in gara din Alba Iulia, in dimineata zilei de 1 decembrie 2018, chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, un viitor stralucit, a murit sambata dimineata, in cel mai romanesc mod cu putinta, scrie Recorder. ro.

MACRO NEWSLETTER 29 Ianuarie 2019

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut peste asteptari si in ianuarie 2019, conform datelor de la Institutul Ifo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )