Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast TRP), ce au marcat un avans de 5,42%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 24 iunie - 1 iulie, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din indicele extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,5%, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IUNIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 21 - 28 iunie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante lis-tate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care indicii BVB au marcat cresteri minore in perioada avuta in vedere.

Euro Under 21: Fabian Ruiz, cel mai bun jucator al turneului final

Mijlocasul spaniol Fabian Ruiz a fost desemnat cel mai bun jucator al Campionatului European de tineret, incheiat duminica, in Italia. in vara anului 2018, Napoli a platit 30 de milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului lui Fabian Ruiz cu Betis Sevilla.

Avantajele oferite de cel mai bun producator de cutii de plastic

Fiecare industrie are propriile exigente in materie de ambalaje folosite pentru depozitarea si transportul de produse. Datorita inaspririi normelor si datorita nevoii de a transporta pe distante din ce in ce mai mari marfurile, este normal ca si calitatea produselor folosite in acest scop sa fie din ce in ce mai mare.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

IN PERIOADA 24 - 28 IUNIE Digi Communications si-a rascumparat aproape 30.000 de actiuni

Digi Communications DIGI) a achizitionat, in perioada 24 - 28 iunie, un numar de 29. 839 de actiuni proprii, compania-mama a operatorului de telecomunicatii RCS and RDS platind pentru acest pachet de actiuni suma totala de 0,88 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Lotul Dunarii pleaca in cantonament in Bulgaria in perioada 10-22 iulie

In perioada 10-22 iulie, Dunarea Calarasi se va antrena in Bulgaria la Bansko, acolo unde va disputa si 5 jocuri de verificare, a anuntat, luni, noul presedinte executiv, Eugen Pirvulescu.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )