Libnet.ro
UNICEF

12:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 APRILIE - 6 MAI Nuclearelectrica - printre performerii de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 APRILIE - 6 MAI Nuclearelectrica - printre performerii de la BVB

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au urcat cu 5,08%, in raport cu moneda euro, in intervalul 25 aprilie - 6 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicilor BET si BET-XT, a caror cotatie s-a depreciat cu 0,36%, respectiv 0,4%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Telefonul surpriza de la Huawei care ar putea fi cel mai bun din 2019

Huawei a lansat de curand P30 si P30 Pro, dar pentru toamna mai pregateste inca ceva. Cele mai bune zvonuri despre acest model au ajuns acum online. Huawei lanseaza in toamna, de regula,.

Google a lansat cel mai bun telefon pe care nu-l poti cumpara in Romania

Google se pricepe sa creeze servicii digitale. Uneori cu succes, alteori cu un esec rasunator. Acum, demonstreaza ca a inteles cat de cat cum functioneaza si piata de telefoane. Cand a.

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

Mihaela Buzarnescu la cel mai bun meci din 2019

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat, duminica, in turul secund la Madrid.

WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, in turul secund dupa cel mai bun meci al sau din acest sezon (6-3, 6-2 vs Ajla Tomljanovic)

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a facut un meci perfect in fata Ajlei Tomljanovic 43 WTA, Australia), s-a impus cu 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute de joc si s-a calificat in turul secund al competitiei de la Madrid.

Elevul din Alba desemnat cel mai bun din tara la Olimpiada Nationala de Geografie

Ciprian Sicoe, elev in clasa a IX-a la Liceul Horea, Closca si Crisan din Abrud a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Geografie.

Mihaela Buzarnescu invinge si convinge in primul tur la Madrid. Victorie in doua seturi in cel mai bun meci al sezonului

Mihaela Buzarnescu s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Madrid Open trecand, 6-3, 6-2, in runda inaugurala de australianca Ajla Tomljanovici, 43 WTA.

VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Google a prezentat la conferinta dezvoltatorilor, in California, cel mai ieftin smartphone Pixel de pana acum, modelul 3a care costa 399 de euro, cu peste 300 de euro mai putin decat modelul fanion Pixel 3. Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazeaza mult pe software si care poate produce rezultate excelente - fotografii in bezna sau pe lumina slaba care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase si mai detaliate decat poate percepe ochiul uman in aceleasi conditii.

Avengers: Endgame a devenit al doilea cel mai profitabil film

Cu incasari de aproximativ 2,189 de miliarde de dolari Avengers: Endgame a depasit Titanic si devenind al doilea cel mai profitabil film de pana acum, relateaza Hollywood Reporter. Cel mai profitabil film.

Trei romani au dat lovitura in Liverpool Barcelona, cel mai pariat meci al sezonului!

Liverpool a invins-o pe Barcelona, 4-0, dupa 0-3 in tur pe Camp Nou, a pus in scena una dintre cele mai frumoase reveniri din fotbalul mondial, iar meciul de pe Anfield a intrat si in sezonului 2018-2019 la Betano. Duelul Klopp vs. Messi a devenit cel mai pariat eveniment al anului, iar trei dintre pariorii Betano s-au ales cu castiguri impresionante datorita inspiratiei de a merge pe mana englezilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )