Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Google a prezentat la conferinta dezvoltatorilor, in California, cel mai ieftin smartphone Pixel de pana acum, modelul 3a care costa 399 de euro, cu peste 300 de euro mai putin decat modelul fanion Pixel 3. Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazeaza mult pe software si care poate produce rezultate excelente - fotografii in bezna sau pe lumina slaba care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase si mai detaliate decat poate percepe ochiul uman in aceleasi conditii. continuă pe Hotnews

Google a lansat cel mai bun telefon pe care nu-l poti cumpara in Romania

Google se pricepe sa creeze servicii digitale. Uneori cu succes, alteori cu un esec rasunator. Acum, demonstreaza ca a inteles cat de cat cum functioneaza si piata de telefoane. Cand a.

Cat muncesti, ca roman, ca sa cumperi cel mai scump telefon si unde sunt bogatii

Mai mult ca niciodata, in 2019, pretul telefoanelor a explodat. Astfel, vorbim de unele care ajung la peste 2. 000 de dolari. Cat ar trebui sa muncesti, ca roman, pentru unul? Samsung Galaxy.

Imagini de la cel mai asteptat eveniment din lumea modei - VIDEO

Cel mai asteptat eveniment anual in lumea modei a avut loc noaptea trecuta la New York! Vorbim de Met Gala 2019. Gazduita, de Anna Wintour - redactorul sef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales sa.

Avengers: Endgame a devenit al doilea cel mai profitabil film

Cu incasari de aproximativ 2,189 de miliarde de dolari Avengers: Endgame a depasit Titanic si devenind al doilea cel mai profitabil film de pana acum, relateaza Hollywood Reporter. Cel mai profitabil film.

Trei romani au dat lovitura in Liverpool Barcelona, cel mai pariat meci al sezonului!

Liverpool a invins-o pe Barcelona, 4-0, dupa 0-3 in tur pe Camp Nou, a pus in scena una dintre cele mai frumoase reveniri din fotbalul mondial, iar meciul de pe Anfield a intrat si in sezonului 2018-2019 la Betano. Duelul Klopp vs. Messi a devenit cel mai pariat eveniment al anului, iar trei dintre pariorii Betano s-au ales cu castiguri impresionante datorita inspiratiei de a merge pe mana englezilor.

Romania, cel mai mare cost fiscal pentru un angajat cu salariu minim din UE

Romania are cel mai ridicat cost fiscal pentru angajat 40,85%) din cele 26 de tari analizate, semnificativ mai mare decat cota efectiva de impozitare din alte tari din Europa Centrala si de Est: 17,86% Slovacia), 22,40% Bulgaria), 29,29% Polonia) si 33,5% Ungaria), arata un studiu KPMG.

Medic: Infectiile din spitale, transmise cel mai frecvent prin mainile personalului medical

Infectiile asociate actului medical din spitale se transmit, cel mai frecvent, prin intermediul mainilor personalului medical, iar spalatul pe maini este esential pentru prevenirea fenomenului, a declarat, luni, directorul de ingrijiri al Spitalului 'Victor Babes' din Capitala, Cornelia Nastase.

Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Avengers: Endgame se pregateste sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile, dupa cel de-al doilea weekend in cinematografele din intreaga lume. Nu a inceput bine saptamana si.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )