Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE Zentiva, cel mai rentabil emitent de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE Zentiva, cel mai rentabil emitent de la BVB

Inregistrand un salt al cotatiei de 7,53%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 27 noiembrie - 4 decembrie, titlurile Zentiva SCD) au urcat pe prima pozitie in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 29 NOIEMBRIE SIF Banat - Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Titlurile SIF Banat - Crisana SIF1), care au inregistrat o crestere de 3,16%, in intervalul 23 - 29 noiembrie, in raport cu moneda euro, reprezinta actiunile cu cel mai bun comportament din cadrul indicelui BET-FI, care include cele cinci societati de investitii financiare SIF-uri) plus Fondul Proprietatea FP), in perioada mentionata.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

Ianis Hagi, cel mai bun jucator din Liga 1 in 2018

Cifrele sunt de partea lui Ianis Hagi cand vine vorba de productivitatea din teren in acest an calendaristic.

Zilele Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa vor avea loc in perioada 6-9 decembrie

In perioada 6 - 9 decembrie, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa organizeaza mai multe manifestari stiintifice si culturale prin care sa marcheze implinirea de 139 de ani de la momentul in care profesorul Leon Scully a tinut primul curs de anatomie la proaspat infiintata Facultate de Medicina din Iasi.

Editorial: Cum am petrecut cel mai frumos 1 Decembrie, in anul dezbinarii. Zbuciumul secolului brazdat in Romania nu va fi fost in zadar

Stiu ca fac nota discordanta cu toti cei care spun ca Centenarul i-a lasat rece, ca e cel mai greu si trist an din istoria recenta, ca nu avem motive sa sarbatorim in timp ce PSD distruge tara. Stiu ca nu a fost la moda anul asta sa dai checkin la Alba.

Discursul emotionant al unui campion: Ce a declarat Luka Modrici dupa ce a devenit cel mai bun fotbalist al lumii

Pentru prima data din 2008 incoace, Balonul de Aur a fost castigat de un alt fotbalist in afara de Ronaldo sau Messi.

SFANTUL NICOLAE. De ce este SFANTUL NICOLAE cel mai popular dintre sfintii de la noi

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut si mai iubit sfant al Bisericii noastre. Este cinstit pe 6 decembrie. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 270, in localitatea Patara, din parinti.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 23.000 de gospodarii

Ferratum Oyj Ferratum) a derulat cu succes cea de-a noua editie consecutiva a barometrului international. Barometrul de Craciun a analizat planurile consumatorilor din perioada sarbatorilor de iarna si a fost realizat in peste 23. 000 de gospodarii din 19 tari, lucru ce il transform in cel mai mare studiu realizat pana acum de Ferratum.

Cel mai mare castig din YouTube il are un copil de sapte ani: cati bani a facut pustiul in 2018

Un copil in varsta de doar sapte ani se afla pe primul loc in topul celor mai mari castiguri pe platforma video-sharing, dupa ce a strans peste 17 milioane de fani pe canalul lui de YouTube in decursul a trei ani.

Acestea sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume

Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Ele contin vitamine esentiale, minerale, aminoacizi si polizaharide cu rol in cresterea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )