Libnet.ro
UNICEF

00:07

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 FEBRUARIE - 7 MARTIE Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 FEBRUARIE - 7 MARTIE Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Raportand un avans de 3,03%, in raport cu moneda unica europeana, titlurile Certinvest BET Index ocupa prima pozitie in clasamentul fondurilor de investitii, in intervalul 27 februarie-6 martie. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 FEBRUARIE - 6 MARTIE Titlurile Alro urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Actiunile Alro Slatina ALR), care au crescut cu 7,24%, in intervalul 27 februarie - 6 martie, in raport cu moneda euro, au urcat pe locul al doilea in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care piata noastra a avut un parcurs in general pozitiv din punctul de vedere al cotatiilor, toti indicii avuti in vedere marcand cresteri importante, in perioada mentionata.

Captain Marvel, cel mai bun debut al unui film cu o protagonista. incasari uriase la nivel global VIDEO

Lungmetrajul Captain Marvel, cu Brie Larson 29 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai bun debut la nivel global pentru un film cu o protagonista.

Un adolescent din SUA a economisit bani timp de doi ani pentru a-i cumpara celui mai bun prieten un nou scaun cu rotile

Doi adolescenti din SUA au fost laudati de presa americana dupa ce unul dintre ei a lucrat part-time doi ani pentu a-si surprinde cel mai bun prieten cumparandu-i un scaun cu rotile electric.

A fost batut crunt si e in stare grava: Da, din pacate este vorba de cel mai iubit concurent de la Asia Express...!

Liviu Varciu, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Asia Express, a trait experiente cu adevarat traumatizante in copilarie, despre care a vorbit in premiera, potrivit a1. ro. Am invatat sa.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] .

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu este nici pe departe cel mai bogat om din istorie. Cine detine primul loc in top

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, este cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes din 2019 dat publicitatii saptamana trecuta. Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, Bezos este cel mai bogat om din epoca moderna, insa nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii, relateaza BBC News.

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP.

Cel mai puternic BMW e un ursulet cu record de viteza pe gheata

Batranul BMW E30 M3 a stabilit un record greu de batut de alte masini din aceeasi categorie si de aceeasi varsta. Cel mai puternic si mai rapid ursulet din lume a depasit 340.

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )