Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Hotnews Hotnews,
 Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP. continuă pe Hotnews

JON CUNLIFFE, BANCA ANGLIEI: Brexitul dezordonat, cel mai mare risc pentru bancile britanice

Un Brexit dezordonat ramane cel mai mare risc la adresa sistemului financiar al Marii Britanii, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample, spune viceguvernatorul Bank of England, Jon Cunliffe, care subliniaza ca bancile din Regatul Unit sunt bine pregatite pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters.

Trump ii acuza pe democrati de cel mai mare abuz din istoria SUA, dupa ce Camera Reprezentantilor a lansat investigatii impotriva sa

Presedintele SUA, Donald Trump, ii acuza pe reprezentantii Partidului Democrat de un abuz fara precedent in istoria Congresului dupa ce comisia juridica a demarat o investigatie impotriva sa. Trump ii mai acuza de obstructionarea justitiei si hartuire.

Gigi Becali, blestemul FCSB-ului: Dovada clara ca latifundiarul din Pipera e cel mai mare dusman al propriului club

Gigi Becali se lauda ca investeste cei mai multi bani din Liga I, insa uita sa precizeze ca tot el isi bate joc de aceste investitii.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

VIDEO Bibliotecarul Avram Iancu a luat startul in cel mai dur maraton 6633 Arctic Ultra

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut dupa ce a traversat inot Canalului Manecii si a parcurs traseul Dunarii de la izvoare si pana la varsare, a luat startul in cel mai dur maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, care se desfasoara la temperaturi extreme.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

PSD reactioneaza dupa criticile lui Iohannis: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca retrimite bugetul la Parlament. DE asemenea, seful statului a spus ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria postdecembrista,.

Exxon ne poate lasa balta: a descoperit in Cipru un zacamant de 3 ori mai mare decat cel din Marea Neagra

Legislatia stufoasa, instabila si impovaratoare din Romania, din cauza careia Exxon a amanat luarea unei decizii privind investitia in zacamantul din Marea Neagra Neptun Deep, ar putea determina compania sa renunte definitiv, in favoarea zacamantului din Cipru, care este de trei ori mai mare decat cel de la noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )