Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Antena3 Antena3,
Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat. continuă pe Antena3

Cel mai bun prieten al lui Dinca, informatii cutremuratoare: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ca in ziua in care Alexandra Macesanu a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe.

Cel mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, povesteste ca in ziua in care Alexandra a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe fetita de 15 ani acasa. A bagat urgent masina in curte, era foarte grabit, nu agitat.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

Marturia-soc a celui mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Stiu SIGUR! Eram in fata casei lui

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a declarat pe Adevarul ca s-a intalnit cu acesta chiar in ziua in care acesta a intrat in curte cu masina in care s-ar fi aflat Alexandra.

FIFA: Pep Guardiola, Jurgen Klopp si Mauricio Pochettino, printre nominalizatii la titlul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut

Pep Guardiola Manchester City), Jurgen Klopp FC Liverpool) si Mauricio Pochettino Tottenham Hotspur) se numara printre cei zece candidati nominalizati la premiul The Best pentru cel mai bun antrenor din lume in sezonul 20182019, a anuntat FIFA.

Andrei Nastase, despre noul sef al CNA care este acuzat ca e persoana apropiata de Igor Dodon: A fost cel mai bun candidat si de aceea a castigat concursul

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, sustine ca noul sef al Centrului National Anticoruptie, Ruslan Flocea, a castigat concursul pentru functia respectiva, deoarece a fost cel mai bun candidat. Afirmatia ministrului a fost facuta in contextul acuzatiilor lansate de unii exponenti ai opozitiei, dar si de deputatul ACUM Octavian Ticu, care au declarat ca Flocea este o persoana apropiata de Igor Dodon, motiv pentru care a fost numit in functie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IULIE Oil Terminal -- liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Oil Terminal OIL) au cunoscut un avans de 3,88%, in intervalul 23 - 30 iulie, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Erste Group raporteaza un profit net de 732 mil. euro in primul semestru, acesta fiind sustinut de cel mai bun rezultat operational din ultimii cinci ani

Suntem foarte multumiti de profitul net de 732 milioane de euro obtinut in prima jumatate a acestui an. Este un rezultat bun ce se bazeaza pe performanta mai multor indicatori cheie, precum venitul operational, cheltuielile administrative, costurile de risc, capitalizarea si lichiditatea. Desigur, exista intotdeauna loc pentru o crestere a performantei, iar noi ne indreptam in directia cea buna, a spus Andreas Treichl, CEO Erste Group Bank AG cu ocazia publicarii rezultatelor financiare ale grupului bancar austriac.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 IULIE SIF2 - printre performerii bursei

Marcand o crestere de 1,36%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 iulie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie atat din cadrul indicelui financiar BET-FI cat si a celui extins BET-XT, in intervalul avut in vedere.

Cel mai bun an pentru masinile second-hand

Tranzactiile cu masini second-hand de pe piata interna reinmatricularile) au depasit pragul de 300.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )