Libnet.ro
UNICEF

16:00

Andrei Nastase, despre noul sef al CNA care este acuzat ca e persoana apropiata de Igor Dodon: A fost cel mai bun candidat si de aceea a castigat concursul

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase, despre noul sef al CNA care este acuzat ca e persoana apropiata de Igor Dodon: A fost cel mai bun candidat si de aceea a castigat concursul

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, sustine ca noul sef al Centrului National Anticoruptie, Ruslan Flocea, a castigat concursul pentru functia respectiva, deoarece a fost cel mai bun candidat. Afirmatia ministrului a fost facuta in contextul acuzatiilor lansate de unii exponenti ai opozitiei, dar si de deputatul ACUM Octavian Ticu, care au declarat ca Flocea este o persoana apropiata de Igor Dodon, motiv pentru care a fost numit in functie. continuă pe Adevărul

Octavian Ticu, catre noul sef al CNA: Cum e posibil ca un absolvent al Academiei de Politie din Bucuresti sa ajunga secretar al Aparatului presedintelui Dodon?

Deputatul Blocului ACUM Octavian Ticu s-a abtinut de la votul pentru numirea in functie a noului sef al Centrului National Anticoruptie, Ruslan Flocea. Deputatul a avut un discurs critic la adresa lui Ruslan Flocea, dar si la adresa lui Igor Dodon, despre care a spus ca i-ar fi frica de un candidat independent in aceasta functie si ca i-a acuzat pe Socialisti ca ar fi mimat concursul pentru functia respectiva.

Rafael Nadal despre retragerea din tenis si care este cheia succesului Big 3 - Federer, Nadal, Djokovic

A ajuns pana in semifinale la Wimbledon, iar acum deja a inceput pregatirea pentru sezonul de hard american care va culmina cu participarea la US Open). Rafael Nadal a discutat cu presa iberica despre momentul cand se va retrage din tenis si despre cum este inca posibil ca Big 3 Federer, Nadal, Djokovic) sa domine in continuare sportul alb.

Renato Usatii: Procuratura Generala si CNA au fost impartite intre Igor Dodon si Andrei Nastase

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, sustine ca ministrul de Interne, Andrei Nastase, care este si liderul PPDA, si-a dorit mult controlul asupra Procuraturii Generale, motiv pentru care a fost numit in functia de procuror general interimar, Dumitru Robu, la solicitarea lui Andrei Nastase.

ZdG: Noul procuror general interimar, finul de cununie al unei procurore anchetate penal, care este cumatra cu Andrei Nastase

Noul procuror general interimar, numit in functie miercuri, 31 iulie, prin decretul presedintelui Igor Dodon, este finul de cununie al procurorei Vera Chiranda, care, la randul sau, este cumatra cu ministrul Afacerilor Interne, Andrei Nastase, afirma surse ale Ziarului de Garda.

Andrei Nastase: Dumitru Robu va demonstra ca nu este nici al meu, nici al lui Dodon

Liderul PPDA, Andrei Nastase, spune ca a primit din partea serviciilor de la Ministerul de Interne toate recomandarile cu privire la persoana lui Dumitru Robu, noul procuror general interimar, si ca acesta a fost preferinta celor 78 de deputati care au votat pentru el, transmite IPN.

Andrei Nastase: 17 comisariate de politie au ramas fara sefi.O parte dintre ei au plecat inainte sa se schimbe conducerea MAI

Din cele 44 de comisariate de politie din Republica Moldova, 17 au ramas fara sefi. O parte dintre ei au plecat inainte sa se schimbe conducerea Ministerului de Interne. Declaratia a fost facuta de seful Ministerului Afacerilor Interne, Andrei Nastase, la emisiunea Cutia Neagra de la postul TV8.

Noul sef al MAI anunta reformarea sistemului: Proces radical de lupta impotriva criminalitatii

Ministrul interimar al Afacerilor Interne MAI), Mihai Fifor, anunta reformarea sistemului si un proces radical de lupta impotriva criminalitatii, ca urmare a cazului din Caracal, care a fost tratat cu superficialitate de autoritati. Fifor a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care da asigurari ca cercetarile vor continua pana cand adevarul va .

Ruslan Flocea, numit in functia de sef al CNA. Octavian Ticu: Chiar frica lui Igor Dodon este atat de mare, incat nu s-a putut organiza un concurs onest?

Ruslan Flocea este noul sef al Centrului National Anticoruptie pentru urmatorii cinci ani. Ruslan Flocea, care a detinut pana la moment functia de secretar general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, a fost numit in functie miercuri, 31 iulie, prin votul a 72 de deputati. Deputatii ACUM Lilian Carp si Octiavin Ticu s-au abtinut de la vot.

Stirile ProTV: Romania, stii bine, EPISODUL VI: Ovidiu Oanta si Rares Nastase, despre cazul de la Caracal

Cazul de la Caracal este analizat in noul podcast de Ovidiu Oanta si Rares Nastase. Ce urmeaza? Din mijlocul evenimentelor uneori se vede cel mai clar ce e de facut pentru ca o situatie ca cea de la Caracal sa nu se mai repete.

Apple Card: Compania va lansa noul sau produs fintech luna viitoare. Care este diferenta fata de un card normal

Seful Apple, Tim Cook, a confirmat ca noul produs fintech al companiei 8213; Apple Card 8213; va fi lansat luna viitoare. Apple Card va fi atat un card virtual 8213; pe iPhone, cat si unul fizic din titan, gravat cu laser), serviciul fiind furnizat impreuna cu Goldman Sachs si Mastercard.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )