Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun prieten al omului s-a bazat intotdeauna pe mancarea noastra

Playtech Playtech,
Cel mai bun prieten al omului s-a bazat intotdeauna pe mancarea noastra

Cel mai bun prieten al omului, cainele, s-a hranit inca din cele mai vechi timpuri cu resturi de la mesele noastre. Companionii nostri patrupezi si-au dezvoltat acum mii de ani abilitatea de a digera mancare cu amidon, arata dovezile ADN. Oamenii de stiinta sunt de parere ca lupii au fost domesticiti dupa ce s-au apropiat []. continuă pe Playtech

Casatoria cuplului Clinton, cea mai invidiata de peste ocean. M-am casatorit cu cel mai bun prieten al meu. Ne-am plimbat, am vorbit si am ras impreuna mereu de atunci

M-am casatorit cu cel mai bun prieten al meu. Ne-am plimbat, am vorbit si am ras impreuna mereu de atunci. asa explica Bill Clinton istoria mariajului cu Hillary. in timpul.

Traian Basescu: Klaus Iohannis va avea de ales intre mine si un premier care nu isi asuma sa intre intr-o batalie politica. Sa decida daca vrea sa aiba cel mai bun prim-ministru sau vrea o maimuta

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu s-a declarat, sambata, la Arad, ca fiind cel mai bun premier si, referindu-se la actualul prim ministru, Dacian Ciolos, a afirmat ca acesta nu isi asuma intrarea in politica, desi apare pe afise .

Basescu ii transmite lui Iohannis ca el ar fi cel mai bun premier si il aseamana pe Ciolos cu o maimuta

Traian Basescu i-a transmis, sambata, presedintelui Klaus Iohannis ca dupa alegeri are de ales intre cel mai bun premier, adica Basescu, si o maimuta, referindu-se la Dacian Ciolos, pe care-l acuza de lasitate pentru ca sustine ca nu este angajat politic, dar participa la mitingurile PNL, relateaza News. ro.

Samsung Galaxy X, dovada ca Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai interesanta aparitie de pe scena flagship-urilor companiei sud-coreene, promitand ceva mai revolutionar decat S8. Nu trebuie sa ne mire ca Samsung are cel putin un proiect inovator in lucru, mai ales ca nu ar fi singura companie care lucreaza si la altceva decat cel mai nou flagship [].

Basescu, limbaj jignitor la adresa lui Ciolos: Va mai ramane un test, de data asta pentru domnul Iohannis, daca vrea sa aiba cel mai bun prim ministru sau vrea o maimuta

Va mai ramane un test, de data asta pentru domnul Iohannis, daca vrea sa aiba cel mai bun prim ministru sau vrea o maimuta. Este afirmatia extrem de dura pe care a facut-o liderul PMP Traian Basescu pe su.

Basescu ii transmite lui Iohannis ca el ar fi cel mai bun premier si il aseamana pe Ciolos cu o maimuta

Traian Basescu i-a transmis, sambata, presedintelui Klaus Iohannis ca dupa alegeri are de ales intre cel mai bun premier, adica Basescu, si o maimuta, referindu-se la Dacian Ciolos, pe care-l acuza de lasitate pentru ca sustine ca nu este angajat politic, dar participa la mitingurile PNL.

Numai numerele te face sa fii cel mai bun. Gica Hagi, in topul celor mai tari balbe din Liga 1

Jurnalistii de la DigiSport au facut un nou top al celor mai amuzante declaratii ale oamenilor din fotbalul romanesc. Fie ca vorbim de fotbalisti, fie ca ne referim la antrenori, cu totii au fost.

Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume. ro. Cel mai scurt test de inteligenta, testul de reflectie cognitiva, sau CRT, ar putea fi chiar cel mai bun test de inteligenta disponibil. Acesta contine doar trei intrebari si este [].

Cel mai bogat scriitor

De departe, scriitorul cel mai bogat din lume este James Patterson, cartile sale aducand castiguri mult mai mari decat cele obtinute de J. Rowling, Lionel Messi sau Tom Cruise.

Cel mai scurt test de IQ din lume: are doar 3 intrebari, par simple, dar nu sunt multi cei care reusesc sa raspunda corect la toate. Te provocam!

Oamenii cauta in mod constant sa inteleaga, sa defineasca si sa-si valideze existenta. Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru ca ne permit sa ne comparam cu alte persoane din punct de vedere al inteligentei. Urmatorul test este considerat unul dintre cel mai scurt din lume si chiar daca la prima vedere pare simplu, in realitate este foarte inselator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )