Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai bun remediu natural impotriva parului gras. Cum se poate prepara in casa o solutie simpla si eficienta

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun remediu natural impotriva parului gras. Cum se poate prepara in casa o solutie simpla si eficienta

Parul gras nu mai este o problema de nerezolvat. Specialistii ne prezinta cateva metode simple prin care putem scapa de aspectul murdar al podoabei capilare. continuă pe Adevărul

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Utile: Ce este apa de miere si ce beneficii are; Cel mai eficient remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi; Ce se intampla cu organismul tau atunci cand te infometezi Cel mai eficient remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi

Cum iti tonifici fesele cu un singur exercitiu Majoritatea dintre noi nu ne permitem sa facem prea multa miscare, desi suntem constiente de importanta ei. Explicatii si solutii pentru ganduri obsesive Obsesiile sau gandurile obsesive sunt acele imagini mentale care contin o incarcatura emotionala neplacuta.

SIF Banat-Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 2,69%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Cei mai buni cinci DJ din lume vor concerta pe aceeasi scena din Romania, in aceasta vara, la Untold. Dimitri VegasLike Mike au anuntat organizatorii ca revin la Cluj si promit sa faca un show de exceptie la cel mai bun festival din Europa, cum a fost declarat Untold. La Cluj vor concerta alti patru faimosi DJ: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto.

OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 1-8 martie, o apreciere de 8,11%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, dar si din indicele extins BET-XT.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Barbatii nu sunt doar niste masini de facut sex: ce ii face fericiti in relatia de cuplu si cand au parte de cel mai bun sex

As vrea sa ma saruti ca la inceput, De ce nu ne mai tinem de mana?, sunt numai cateva reprosuri pe care femeile ajung sa le faca partenerului intr-o relatie care a trecut de perioda de miere. O cercetare a Institului Kinsey arata ca, totusi, barbatii au de castigat mai mult decat si-ar inchipui de pe urma acestor cerinte ale partenerelor de viata.

Ce trebuie sa faci pentru a fi fericit. Psihoterapeut: Fii prietenul tau cel mai bun. Avem nevoie sa ne conectam cu noi

De multe ori, confortul financiar este considerat sinonim cu fericirea, insa la nivel psihic banii s-ar putea sa nu aduca fericirea. implinirea sufleteasca poate sta de multe ori in lucruri marunte.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )