Libnet.ro
UNICEF

07:00

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bonusurile platite pe Wall Street au ajuns la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Bonusurile traderilor si bancherilor de pe Wall Street au scazut anul trecut cu 9%, pana la cel mai redus nivel din 2012, afectate de volatilitatea de pe pietele financiare, a anuntat luni controlorul financiar al statului New York, potrivit Reuters.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 1-8 martie, o apreciere de 8,11%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, dar si din indicele extins BET-XT.

Cel mai lung experiment din istorie. A inceput deja de peste un secol si nu vom trai sa aflam rezultatele

Incepand cu secolul al XIX-lea, botanistii de la Universitatea din Michigan, SUA, au inceput sa colaboreze la un experiment care implica germinarea semintelor. Acum, in al 137-lea an de.

Nici Ciolos nu a putut VOTA la Bruxelles in anul 2014. El promite ca va organiza mai bine alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

Piata spatiilor industriale si logistice va continua trendul ascendent, in 2016

Piata spatiilor industriale si logistice va continua, in 2016, trendul ascendent din ultimii ani, atat din punctul de vedere al dezvoltarilor noi, cat si din perspectiva cererii, daca nu vor aparea evenimente neprevazute, ne-a spus Cristina Pop, head of industrial agency in cadrul companiei de consultanta imobiliara JLL. Domnia sa ne-a declarat: Piata imobiliara s-a animat anul trecut atat din punctul de vedere al dezvoltarilor, cat si al tranzactiilor de inchiriere sau de cumparare. Anul trecut, peste 40% din volumul total al tranzactiilor cu proprietati imobiliare din Romania a fost cu proiecte logistice si industriale, fiind cel mai ridicat nivel din ultimii ani. in plus, circa 300. 000 de metri patrati de spatii au fost inchiriate, din care cererea noua reprezinta 75%.

Surpriza de proportii in lumea fotbalistica. Acesta este cel mai valoros club din lume si nu este din Europa

Formatia chinezaGuangzhouEvergrande este echipa cu cea mai mare valoare din lume pe piata bursiera, anunta the Wall Street Journal, citata de GSP. Guangzhou Evergrande Taobao este cotata la 3,37.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Ce taxe de scolarizare au cele mai importante universitati din Europa

Un studiu recent arata ca Marea Britanie are cel mai performant invatamant superior din Europa, un sfert din cele mai bune universitati de pe continent provenind din Regat. Nicio facultate romaneasca nu a intrat in Top 200 la nivel european.

Goldman Sachs: Cererea slaba din China va tine pretul cuprului pe scadere pana in 2018

Pretul futures al cuprului a scazut cu 3% de la inceputul anului pana la data de 16 februarie, pe piata londoneza, dupa un declin de 25% inregis-trat in 2015, pe fondul semnelor de incetinire a economiei Chinei, marele consumator mondial din domeniu. in ianuarie, cotatia a coborat pana la 4. 318 dolari tona, la Bursa Metalelor din Londra LME), atingand cel mai redus nivel din mai 2009 pana la momentul respectiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )