Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai bun remediu pentru un colon sanatos

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun remediu pentru un colon sanatos

In toata agitatia zilnica uitam cat de importanta este alimentatia echilibrata si cu timpul organismul prezinta tot mai des semne ale imbatranirii si a faptului ca organele nu mai functioneaza la fel de bine si de eficient. Un organism epuizat incepe sa traga semnale de alarma vizibile mai ales la nivelul ochilor, a ficatului si a colonului. continuă pe Adevărul

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Care este de fapt cel mai bun model de iPhone

Pentru fanii Apple care isi doresc un telefon puternic si rezistent, dar si accesibil ca pret, jurnalistii de la Business Insider recomanda vechiul model, iPhone SE. Acest telefon s-a ieftinit.

Prima declaratie a Mariei Sarapova, dupa infrangerea cu Halep: A facut cel mai bun meci impotriva mea

Sarapova a laudat evolutia Simonei Halep de miercuri, de la China Open, spunand ca adversara ei a facut cea mai buna partida din cele opt jucate impreuna. Cred ca a facut un meci.

Cel mai frumos loc pentru vacanta. Turistii il confunda cu un colt de Rai

Site-urile de turism din intreaga lume spun ca plaja Navagio de pe insula greceasca Zakynthos este cea mai frumoasa locatie de pe Pamant, ce merita vazuta intr-o vacanta,.

[P] Cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est revine pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti

Pe 7 si 8 octombrie, RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, pune fata in fata romanii interesati sa isi continue studiile in strainatate cu reprezentanti a peste 120 de universitati din toata lumea. Mai mult, in cadrul evenimentului, participantii se pot inscrie la Conferinta RIUF YouForum, eveniment dedicat 100% dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si studentilor.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Cel mai puternic antibiotic natural. Ce boli trateaza si previne usturoiul

Usturoiul este cel mai cunoscut antibiotic natural, fiind folosit de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni. Antioxidantii puternici sustinuti de alicina, un ingredient activ foarte valoros continut de.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din Uniunea Europeana

Tara noastra ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2%, potrivit datelor Comisiei Europene, ceea ce inseamna o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, suma mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, potrivit unui comunicat de presa al companiei de consultanta PwC Romania.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

Comisia Europeana: Romania are cel mai scazut procentaj de utilizatori constanti de internet din UE

Romania inregistreaza cel mai scazut procentaj de utilizatori constanti de Internet din Uniunea Europeana UE), respectiv 48%, in timp ce 39% din totalul populatiei nu a folosit niciodata mediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )