Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Online Sport Online Sport,
Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence. continuă pe Online Sport

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence.

Baschet: Mike Budenholzer (Milwaukee Bucks), desemnat cel mai bun antrenor al sezonului in NBA

Mike Budenholzer Milwaukee Bucks) a fost desemnat, sambata, cel mai bun antrenor al sezonului 2018-2019 de catre asociatia antrenorilor din Campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), informeaza AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 APRILIE Crestere de 1,82% pentru BET

Indicele BET, referinta bursei bucurestene, a urcat cu 1,82%, in intervalul 4 - 11 aprilie, perioada in care principalul cos de actiuni al pietei noastre de capital a marcat exclusiv cresteri ale cotatiei reusind sa ajunga in preajma nivelului de dinainte de anuntul OUG 114/2018, incheind sedinta din 11 aprilie la 8. 328,02 de puncte.

Bartomeu: Neymar nu va reveni la Barcelona. Dembele este mai bun decat el

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat la emisiunea El Rondo de TVE en Catalunya ca atacantul francez Ousmane Dembele este mai bun decat brazilianul Neymar, transferat in 2017 la Paris Saint-Germain.

VIDEO Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari. Ce s-a intamplat cu cel mai vizitat obiectiv din Franta

Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari, anunta postul de televiziune CNN. Incendiul a izbucnit la ora locala 18. 50 ora Romaniei). Mai multi localnici si turisti au publicat pe Facebook si Twitter fotografii cu monumentul cuprins de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea focului. Un groaznic incendiu a [] .

Opinia lui Tudor Chirila despre proiectul Educatia ne uneste: Viziunea este buna, dar cel mai mare obstacol este chiar ministrul care o promoveaza

Tudor Chirila a analizat proiectul Educatia care uneste, propus de Ministerul Educatiei pentru schimbarea educatiei pana in 2030, si a ajuns la concluzia ca, in ansamblu, viziunea este buna. Pe de alta parte, crede ca cel mai mare obstacol in calea implinirii acestei viziuni este chiar ministrul care o promoveaza. Chirila considera ca ar fi pacat ca cei care au elaborat documentul sa ajunga victimele inca unui exercitiu de imagine al Ecaterinei Andronescu.

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiul de la Notre-Dame: Nimic nu arata ca a fost un act intentionat / Cel mai probabil a fost un accident (Procurorul Parisului)

Incendiul de la Catedrala Notre-Dame a fost cel mai probabil rezultatul unui accident si nu exista niciun semn care sa arate ca focul a fost pus, a spus procurorul Parisului Remy Heitz, relateaza Reuters si AFP. Cinci companii lucrau la renovarea catedralei, iar angajatii sunt audiati.

Cel mai mare rival al comerciantului online Amazon in Africa se listeaza la bursa

Unicornul nigerian Jumia, cel mai mare competitor al platformei online Amazon pe continentul african, si-a anuntat listarea la bursa si depaseste astfel evaluarea de 1 miliard de dolari, noteaza bbc. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )