Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cel mai bun tip de exercitii fizice pentru creier, potrivit cercetatorilor. Ce trebuie sa faceti pentru a va pastra mintea agera

Antena3 Antena3,
Cel mai bun tip de exercitii fizice pentru creier, potrivit cercetatorilor. Ce trebuie sa faceti pentru a va pastra mintea agera

Cautati o modalitate naturala de a va imbunatati starea de spirit si memoria si de a va proteja creierul impotriva declinului cognitiv? Atunci ati face bine sa va puneti in miscare,. continuă pe Antena3

Cel mai bun tip de exercitii fizice pentru creier, potrivit cercetatorilor: ce trebuie sa faceti pentru a va pastra mintea agera

Cautati o modalitate naturala de a va imbunatati starea de spirit si memoria si de a va proteja creierul impotriva declinului cognitiv? Atunci ati face bine sa va puneti in miscare, aceasta este concluzia unor noi studii care demonstreaza ca un anume tip de exercitii fizice ne ajuta sa ne mentinem creierul in forma in ciuda trecerii anilor.

Reteta delicioasa. Cum sa faci cel mai bun salam de biscuiti

Potrivit retete. unica. ro, salamul de biscuiti aduce mereu aminte de gustul copilariei. Daca vrei sa prepari cel mai delicios salam de biscuiti, noi venim cu solutia. Ingrediente: 500 g biscuiti simpli 100.

Cel mai bun remediu pentru fumatori

Daca esti fumator si cauti un tratament naturist care sa te ajute sa combati acest viciu, avem vesti bune. Remediul din acest articol este benefic atat pentru tine cat si pentru cei care vor sa isi detoxifice organismul.

Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Mercedes-Benz lanseaza editii speciale pentru Clasa G. Mercedes-Benz continua sa ofere o serie de editii speciale pentru Clasa G. Off-roaderul germanilor poate fi. ANOFM: Rata somajului a scazut usor in martie, la 4,55%. Rata somajului a fost de 4,55% la sfarsitul lunii martie 2017, in scadere cu.

Lituania pregateste cel mai mare exercitiu militar: Peste 2.000 de rezervisti au fost mobilizati pentru operatiuni

Ministerul Apararii din Lituania a anuntat ca pregateste cel mai mare exercitiu militar din acest an intitulat Trasnetul 2017. Pentru operatiunile din cadrul exercitiului au fost mobilizati peste.

Rata somajului a atins cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in aprilie, arata datele oficiale publicate vineri, iar rata somajului in SUA a ajuns aproape de cel mai scazut nivel din ultimul deceniu, ceea ce ar putea deschide calea pentru ca Rezerva Federala sa majoreze dobanda de baza la viitoarea reuniune de politica monetara, relateaza Reuters si AP.

Din nou MAMICA! Cantareata a facut anuntul in cel mai adorabil mod cu putinta (FOTO)

Bucurie in familia unei celebre cantarete internationale. Ciara a devenit mamica pentru prima data, iar anuntul a fost facut in cel mai adorabil mod cu putinta. Draga Sienna.

Un barbat de 85 de ani a murit pe Everest. Barbatul voia sa devina cel mai varstnic om care escaladeaza muntele

Un barbat de 85 de ani si-a pierdut viata pe Everest. Nepalezul a vrut sa stabileasca recordul de cel mai varstnic om care ajunge pe acest varf. Min Bahadur Sherchan a murit sambata,.

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte?

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte? Emmanuel Macron are sanse mari sa castige alegerile prezidentiale de pe 7 mai. Are doar 39 de ani si o sotie in varsta de 64 de ani.

Cel mai ieftin bilet de avion vandut in Romania costa 2,99 euro. Care este destinatia

Compania irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, propune calatorilor din Romania bilete sub 3 euro. Cine vrea sa plece, pe 17 mai, de la Timisoara la Dusseldorf, in Germania, va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )