Libnet.ro
UNICEF

08:17

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

Castigatorii Premiilor Uniter: Emilia Dobrin si Marian Ralea - cei mai buni actori in roluri principale. Radu Afrim, premiul pentru cel mai bun regizor

Spectacolul Clasa noastra de Tadeusz Sobodzianek, in regia Laszlo lui Bocsardi, de la Teatrul National 'Lucian Blaga' din Cluj-Napoca, a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol al anului 2015 la Gala Premiilor UNITER care a avut loc luni seara la Teatrul Regina Maria din Oradea. Aproape 500 de actori, regizori, scenografi, critici de teatru si alti invitati au participat, timp de patru ore, la Gala UNITER, in Teatrul Regina Maria, o cladire emblematica de patrimoniu arhitectural, restaurata recent, anunta Agerpres.

Doosan IMGB a avut in 2015 cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Ramane, insa, pe pierdere

Doosan IMGB si-a redus cu aproape jumatate pierderile in 2015, ajungand la un rezultat negativ de 12 milioane de lei 2,7 milioane de euro). Desi producatorul de echipament greu nu a mai cunoscut gustul profitului cel putin din 2009, in 2015 a reusit.

Cu cat timp inainte trebuie sa-ti rezervi anul acesta biletul de avion ca sa beneficiezi de cel mai bun pret

O analiza anuala realizata de unul dintre cele mai importante motoare de cautare pentru bilete de avion din lume, cheapair. com, realizata pe baza a 1. 2 milioane de calatorii catre 74 de destinatii populare din toata lumea, a scos la iveala cu cat timp.

Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie

Te-ai nascut sa fii bogat? Un sondaj realizat de catre CareerBuilder. com printre 9. 000 de angajati a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in Scorpion, Leu, Taur si Rac sunt cele mai bine cotate cu un.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cu cat timp inainte trebuie sa-ti rezervi anul acesta biletul de avion ca sa beneficiezi de cel mai bun pret

O analiza anuala realizata de unul dintre cele mai importante motoare de cautare pentru bilete de avion din lume, cheapair. com, realizata pe baza a 1. 2 milioane de calatorii catre 74 de destinatii populare din toata lumea, a scos la iveala cu cat timp inainte este recomandat sa-ti cumperi biletul de avion pentru a beneficia de un pret bun, in functie de zona geografica a lumii.

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Patron din Alba, trimis in judecata de DNA pentru evaziune fiscala in forma continuata

Mihai Cristian, proprietarul unei societati din Alba, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru evaziune fiscala in forma continuata.

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, se reprofileaza. Acesta va produce imbracaminte

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, va produce imbracaminte, iar prima colectie va fi prezentata in luna septembrie. Gigantul rus in domeniul armamentului, care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )