Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

B1 B1,
Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC. continuă pe B1

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, se reprofileaza. Acesta va produce imbracaminte

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, va produce imbracaminte, iar prima colectie va fi prezentata in luna septembrie. Gigantul rus in domeniul armamentului, care.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

VIDEO Fast Furious 8 promite sa fie cel mai exotic din serie. E filmat in Cuba

Fast Furious 8, al optulea film din seria Fast Furious, promite sa fie cel mai exotic si inedit de pana acum, avand o parte din actiune filmata in Cuba. Iata ca la nici un an de la reluarea relatiilor diplomatice dintre Statele Unite ale Americii SUA) si Cuba, una dintre productiile cinematografice importante ale americanilor ajung sa fie filmate pe pamant cubanez.

SONDAJ Ce sector din industria auto apreciati cel mai mult?

Complexitatea industriei auto a crescut pe masura ce masinile au devenit mai sofisticate si vrem sa aflam de la voi, cititorii ce sector al industriei apreciati cel mai mult. Design, inginerie sau productie? Marketing sau servicii post-vanzare?.

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Cel mai scump zbor comercial din lume costa 38. 000 de dolari, adica cat o garsoniera in Bucuresti. Iar acesta nu este decat pretul pentru o singura calatorie. In plus, zborul are o escala. Unde? Zborul este intre Mumbai si New York, cu o oprire la Abu.

Victorie pentru Horia Colibasanu. Timisoreanul a ajuns pe Varful Manaslu (8.163 de metri) din Himalaya: A fost cea mai extenuanta ascensiune

SUMMIT! Ora 1. 00 Nepal. Vant intre 40-50km/h, a transmis Horia Colibasanu prin SMS, de pe telefonul prin satelit, marti dupa-amiaza. A fost cea mai extenuanta zi de varf, spune alpinistul roman.

Scooter, cel mai batran motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a nascut pe cand presedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai batrana felina domestica din lume, conform unui material publicat marti de Associated Press, informeaza Yahoo! News, citat de Agerpres.

UPDATE. VIDEO. Trupurile soldatilor morti in Afganistan, aduse in tara cu un avion al MApN. Cei doi erau cel mai bine pregatiti

Sicriele cu trupurilor celor doi subofiteri care au murit in urma unui schimb de focuri cu teroristi imbracati in uniforma fortelor de securitate afgane, in timpul unui antrenament, au fost preluate, luni dimineata, de un avion al MApN. Acesta este asteptat sa aterizeze pe aeroportul Otopeni.

Castigatorii Premiilor Uniter: Emilia Dobrin si Marian Ralea - cei mai buni actori in roluri principale. Radu Afrim, premiul pentru cel mai bun regizor

Spectacolul Clasa noastra de Tadeusz Sobodzianek, in regia Laszlo lui Bocsardi, de la Teatrul National 'Lucian Blaga' din Cluj-Napoca, a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol al anului 2015 la Gala Premiilor UNITER care a avut loc luni seara la Teatrul Regina Maria din Oradea. Aproape 500 de actori, regizori, scenografi, critici de teatru si alti invitati au participat, timp de patru ore, la Gala UNITER, in Teatrul Regina Maria, o cladire emblematica de patrimoniu arhitectural, restaurata recent, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )