Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai bun vorbitor de limba franceza din Balcani. Un elev roman de 17 ani a luat locul I la olimpiada internationala

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun vorbitor de limba franceza din Balcani. Un elev roman de 17 ani a luat locul I la olimpiada internationala

Un elev de 17 ani din Romania a reusit sa castige locul I la Olimpiada Internationala la Franceza, cu un eseu care a impresionat juriul. Octavian Eusebiu Halici este din Dorohoi, judetul Botosani. continuă pe Adevărul

Doctor Strange: poate cel mai bun film cu supereroi din 2016 [PLAYFILM]

Stiti cum e sa vedeti trailerul unui film si sa vi se para atat de tare incat sa incepeti sa va rugati in gand te rog sa fii bun, te rog sa fii bun? Cam acesta a fost efectul pe care l-am experimentat in sala de cinema, cand am vazut primul teaser pentru Doctor Strange.

Cel mai bun cheesecake cu dovleac

Este o placinta atat de usor de preparat! Cu o cantitate generoasa de dovleac aromat, acest desert este o combinatie de placinta de dovleac si clasicul cheesecake. Rezultatul, cel mai bun cheesecake cu dovleac, te va surprinde cu gustul sau bogat.

webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

In luna noiembrie, Uniunea Studentilor din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie a celui mai mare festival cultural studentesc din Romania, UNIFEST. Din 2001, deviza acestuia este distractie gratis, nu degeaba! si organizatorii reusesc sa-l onoreze in fiecare an.

Moment dificil pentru cel mai bun tenismen din toate timpurile. Ce se va intampla de luni cu Roger Federer

Roger Federer, socotit de specialisti cel mai bun tenismen din toate timpurile, se afla intr-un moment extrem de dificil.

Mi-as face un tricou cu graficul care leaga calitatea invatamantului de nationalism. Ar fi cel mai bun antidot la orice urma de patriotism (economist londonez)

Una dintre problemele Romaniei este ca nu are un invatamant bun si situatia nu pare sa se schimbe. Dupa cum stiti, firmele din Ardeal, pentru ca si-au pierdut rabdarea, isi fac scoli tehnice si profesionale. Noi nu reformam invatamantul. Singurele tari care fac o asemenea reforma sunt Cehia, Slovacia si Polonia- intr-o anumita masura. La noi nu se vede nimic. Pana nu rezolvam acest lucru nu putem visa la investitii straine masive cu valoare adaugata mare, pentru ca cineva trebuie sa si munceasca, a spus vineri Dan Bucsa, economist al UniCredit Bank Londra.

Economia romaneasca - cel mai ridicat nivel de crestere din Europa, in 2016

Economia tarii noastre va inregistra o crestere de 4,8%, in acest an - cel mai ridicat nivel din intreaga Europa, prognozeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), care si-a imbunatatit cu 0,8% estimarile privind avansul economiei romanesti din 2016, comparativ cu cele publicate in luna mai, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Continutul video, cel mai solicitat de utilizatorii de internet. 90% din informatiile pe care creierul le proceseaza sunt vizuale

Continutul video a devenit cel mai atractiv mod de a petrecetimpul pe internet pentru utilizatorii de pretutindeni. La nivel global, se inregistreaza cresteri anuale de 30- 40% in ceea ce.

Sfaturi simple prin care poti sa prepari cel mai bun ou fiert, indiferent de cum il preferi VIDEO

Pentru a obtine un ou fiert pe gustul tau, combinatia dintre timp si temperatura ideala de fierbere poate aduce rezultate meritate si surprinzatoare.

Jennifer Lopez, cel mai HOT selfie al anului!

In absenta lui Kim Kardashian de pe Social Media, Jennifer Lopez puncteaza cel mai HOT selfie al anului. Vedeta, in varsta de 47 de ani, s-a pozat in oglinda zilele trecute intr-un body negru, punandu-si in evidenta posteriorul care a facut-o celebra.

Arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol in alegerea tamplariei

In decizia pentru alegerea tamplariei, arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol, atrage atentia compania Reynaers Aluminium Romania, ce activeaza pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )