Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai ciudat joc din toate timpurile este perfect pentru pandemie: ce trebuie sa faci

Playtech Playtech,
Cel mai ciudat joc din toate timpurile este perfect pentru pandemie: ce trebuie sa faci

Cand vine vorba de jocuri video, cel putin din prisma subiectului sau a mecanici de joc, esti tentat sa crezi ca le-ai vazut pe toate, mai ales daca esti pasionat de acest domeniu. Exista. continuă pe Playtech

Lews Hamilton, cel mai bogat sportiv britanic din toate timpurile

Campionul mondial din Formula 1 se lauda cu 250 de milioane de euro in conturi, anunta presa britanica.

Cel mai mare monolit din lume. Muntele din Australia cu lungimea de 8 kilometri

Cel mai mare monolit din lume, format dintr-un singur bloc de piatra, se afla in Australia si este o veritabila atractie turistica.

Noi imagini din Avatar 2: cine joaca in cel mai asteptat film din ultimii ani

Pe contul oficial de Twitter al Avatar a aparut o noua imagine de pe platourile de filmare ale viitorului Avatar 2. Cu aceasta ocazie, vedem o parte importanta din distributie. Chiar daca nu au.

Epidemia de COVID-19 a zdruncinat economia SUA. Rata somajului a atins cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Economia Statelor Unite trebuie repornita cu toate motoarele, spune presedintele, Donald Trump. Carantina impusa de epidemia Covid-19 a zdruncinat cea mai mare economie a lumii, rata somajului in randul americanilor atingand cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Bijuteria arhitecturala de peste doua secole. Cel mai vechi teatru din tara va fi reabilitat din fonduri europene

Incep lucrarile de reabilitare a celui mai vechi teatru din tara. Este vorba despre teatrul din Oravita, care poarta numele marelui Mihai Eminescu, deoarece marele poet a trecut pe aceste meleaguri.

CEL MAI SEMNIFICATIV SI ABRUPT DECLIN AL PIETEI MUNCII AMERICANE DE LA MAREA DEPRESIUNE Coronavirusul duce la pierderea a peste 20 de milioane de locuri de munca in Statele Unite

Circa 20,5 milioane de americani si-au pierdut locul de munca in luna aprilie, cel mai semnificativ si abrupt declin al pietei muncii americane de la Marea Depresiune sI pana acum si cel mai puternic semn de pana acum al modului in care pandemia de coronavirus a lovit cea mai puternica economie a lumii, potrivit Reuters.

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

Sunt pe site-ul eMAG inca de azi, chiar daca pare greu de crezut: televizoare de la 350 de lei si telefoane cu cel mai mic pret

EMAG a pus pe site unele dintre cele mai mari reduceri din perioada asta. Televizoare, telefoane, electrocasnice, dar si articole pentru copii la preturi mici. Pe 14 mai, eMAG a lansat campania.

Economia britanica a inregistrat cel mai rapid declin de la criza din 2008

Economia britanica s-a contractat, in primul trimestru din acest an, in cel mai rapid ritm de la criza din 2008, in urma introducerii masurilor destinate sa limiteze pandemia de coronavirus COVID-19), la finalul lunii martie.

Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist sub 30 de anidin Marea Britanie. Uite cu cine imparte topul cantaretul cu 200 de milioane de lire sterline in conturi

Ed Sheeran a fost numit oficial cel mai bogat cantaret sub 30 de anidin Marea Britanie, dupa ce in ultima perioada, averea cantaretului, in varsta de 29 de ani,acrescutcu inca 40 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )