Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Antena3 Antena3,
Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum. continuă pe Antena3

Merkel se redreseaza in sondaje, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Popularitatea cancelarului german, Angela Merkel, incepe sa se redreseaza, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani.

INS revizuieste in urcare valoarea PIB din trimestrul al doilea, dar mentine ritmul de crestere la 6%, cel mai inalt ritm din 2008 incoace

Institutul National de Statistica INS) a revizuit in urcare, vineri, valoarea produsului intern brut PIB) pentru trimestrul al doilea din acest an fata de datele preliminare publicate in urma cu o luna, insa a mentinut ritmul de crestere la nivelul indicat anterior, de 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie News. ro. Economia romaneasca a crescut in al doilea trimestru din 2016 cu 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe seria bruta, si cu 5,9% pe seria ajustata la influentele sezoniere, arata al doilea set de date preliminare, publicat de INS. Rata de crestere este cea mai inalta inregistrata din 2008 incoace.

Untold poate castiga pentru a doua oara titlul de cel mai bun festival din Europa: cum puteti vota

Untold, desfasurat in Cluj-Napoca, are pentru a doua oara sansa de a castiga titlul de cel mai bun festival din Europa.

Cel mai mic tranzistor este de 50.000 de ori mai subtire decat un fir de par

Dupa mai bine de un deceniu de eforturi, oamenii de stiinta au ajuns la linia de sosire cu cel mai mic tranzistor din lume. Comunitatea stiintifica stia deja ca limita de dimensiune a unui tranzistor este de 5 nanometri, aceasta fiind limitata de legile fizicii, reprezentand un sfert din dimensiunile tranzistorilor de 20nm nanometri), disponibili [].

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a.

Ciolos: Educatia este instrumentul cel mai eficace pentru a feri natiunile de boala ignorantei, a intolerantei si indiferentei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei nationale de comemorare a victimelor Holocaustului din Romania, in care arata ca educatia este instrumentul cel mai eficace pentru a feri natiunile de boala ignorantei, a intolerantei si.

El este primul marcator roman la Cupa Mondiala si are un gol in Top 10 al celor mai rapide goluri din istorie

Romania a participat la Cupa Mondiala 1930, prima editie a unui turneu final de fotbal, si a marcat un gol in minutul 1 al primul sau meci. Acesta a ramas si acum in Top 10 al celor mai rapide goluri din istoria mondialului.

Mircea Lucescu: Cluburi importante din Romania dispar intr-o indiferenta generala. Imi vine sa plang

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ruse Zenit Sankt Petersburg, a declarat, duminica, faptul ca il intristeaza profund disparitia unor cluburi cu istorie in fotbalul romanesc. Eu am fost foarte legat de cluburi. Lucrul cel mai rusinos in fotbal este falimentul, nu retrogradarea. Cand ma uit la cluburile noastre, branduri importante dispar intr-o indiferenta generala. Mie imi vine sa plang, a declarat Lucescu, citat de Mediafax.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Preliminariile Campionatului Mondial din 2018: Franta se impune in Olanda in cel mai important meci de luni seara

Luni a avut loc o noua etapa de meciuri in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Franta s-a impus in cel mai interesant meci al serii cu 1-0 in Olanda prin golul marcat Paul Pogba in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )