Libnet.ro
UNICEF

11:15

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Antena3 Antena3,
A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a. continuă pe Antena3

Incredibila poveste a unui supravietuitor al Holocaustului ajuns cel mai mare croitor al Americii: omul care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a imbracat pe cei mai puternici oameni ai lumii si promite sa o faca in continuare.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj 2016, cel mai mare festival de comedie din Romania: filme in premiera si productiile romanesti din ultimul an

O noua editie a Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Romania, incepe vineri, 21 octombrie, cu cel mai iubit film din Noua Zeelanda, Hunt for the Wilderpeople. Pelicula a castigat deja opt premii la festivaluri internationale, din care sase sunt Premiul Publicului.

Moise Guran: Cel mai important dosar al DNA inca n-a ajuns la final

Dosarul Microsoft este, probabil, cel mai important caz din istoria DNA si poate chiar a Justitiei Romane in general, scrie marti, pe blog, jurnalistul Moise Guran.

Cel mai mic tranzistor este de 50.000 de ori mai subtire decat un fir de par

Dupa mai bine de un deceniu de eforturi, oamenii de stiinta au ajuns la linia de sosire cu cel mai mic tranzistor din lume. Comunitatea stiintifica stia deja ca limita de dimensiune a unui tranzistor este de 5 nanometri, aceasta fiind limitata de legile fizicii, reprezentand un sfert din dimensiunile tranzistorilor de 20nm nanometri), disponibili [].

Cea mai mare iesire in strada a anului! Milioane de romani VOR asta

Bucurestiul se pregateste pentru cel mai numeros miting din ultima vreme. Motivul nu o reprezinta nici pensiile nici salariile si nici macar lupta anti-coruptie. in ultimii ani, miscarea unionista a scos din ce in ce mai multi oameni in strada, pe ambele maluri ale Prutului, cerand masuri concrete pentru viitoarea unire cu Republica Moldova.

Tabloul unui pictor roman s-a vandul la Londra pentru 9 milioane de dolari: Aceasta este cea mai mare suma pentru o opera de arta a unui artist roman in viata

Tabloul intitulat Nickelodeon realizat in 2008 de Adrian Ghenie, cotat ca fiind cel mai bun pictor roman contemporan, a fost scos la vanzare de casa de licitatii Christie's in.

Un operator iti propune sa iei telefoane in chirie. Pretul este mai mare decat te-ai astepta

Orange a anuntat programul Top Upgrade care pare a fi destinat doar celor mai mari fani Apple care vor sa aiba in fiecare an cel mai nou model disponibil. Inspirat din programul iPhone Upgrade lansat chiar de Apple,.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )