Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai cumplit masacru de la inceputul secolului XX. Aproape 2 milioane de armeni, ucisi in numele nationalismului

Adevărul Adevărul,
Cel mai cumplit masacru de la inceputul secolului XX. Aproape 2 milioane de armeni, ucisi in numele nationalismului

Unul dintre cele mai crude masacre indreptate impotriva populatiei civile in Primul Razboi Mondial a fost cel al turcilor impotriva armenilor. Din anul 1915 pana in 1922, turcii au macelarit sistematic populatia armeneasca aflata pe teritoriul sau, iar evenimentele au ramas cunoscute in istorie drept genocidul armean. continuă pe Adevărul

Cel mai catastrofal eveniment economic al secolului XX. Incidentul care a aruncat lumea intr-o criza dramatica

Acum 91 de ani, pe continetul american se petrecea un adevarat dezastru financiar si economic care avea sa influenteze intreaga lume. Cunoscut drept joia neagra, crash-ul bursei new-yorkeze a pus capat perioadei flamboiante a anilor 20 si a marcat inceputul unei crize mondiale de mari proportii.

Acesta e noul telefon Huawei: ce specificatii ar avea cel mai bun Huawei P40

Seria Huawei P40 urmeaza sa fie prezentata pe 26 martie. Cel mai probabil va fi printr-un eveniment online. Pana atunci, avem cele mai bune imagini cu telefonul. Huawei P40 Lite e deja.

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena 1 i-au gasit cel mai bun loc

Vulpita, sau Veronica asa cum o stiu prietenii din Vaslui, a devenit populara in Romania in urma cu 2 luni, dupa o aparitie la emisiunea Acces Direct, difuzata pe Antena 1, reusind sa devina o figura de referinta pentru o tara intreaga. Cum a devenit celebra Veronica Stegaru Vulpita are 22 de ani si este .

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Cel mai lung zbor al unui avion cu pasageri a avut loc din cauza pandemiei

Pandemia actuala afecteaza foarte multe domenii, iar de data aceasta a contribuit si la doborarea recordului pentru cel mai lung zbor cu pasageri din istorie. Pentru a se asigura ca.

Actiunile europene au inchis la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, masurile de stimulare anuntate de guverne nereusind sa convinga investitorii care vand active pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Cercetatorii au anuntat acum

Cercetatorii chinezi din Wuhan si Shenzhen au realizat un studiu care arata ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Specialistii nu sunt inca siguri cu privire la evolutia diferitelor grupe sanguine, chiar daca mai multe teorii arata ca grupele de sange joaca un rol important in aparitia unor boli.

Italia, probabil la cel mai greu moment din perioada postbelica: inca 627 de decese doar in ultimele 24 de ore si alte aproape 6.000 de cazuri de COVID-19. Peste 2.600 de pacienti sunt in stare critica

Un numar de 627 de persoane au decedat in Italia dupa ce au contractat noul coronavirus, doar in ultimele 24 de ore. Astfel, bilantul deceselor a ajuns la 4. 032, fiind in continuare peste cel din China - tara de.

Pacientii cu aceste boli au cel mai mare risc de a dezvolta forme severe de coronavirus

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii britanici, pacienti diagnosticati cu boli respiratorii preexistente au un risc mai mare de a dezvolta cazuri severe de COVID-19, potrivit unei cercetari efectuate de britanici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )