Libnet.ro
UNICEF

23:30

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Playtech Playtech,
Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru . continuă pe Playtech

Ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Cercetatorii au anuntat acum

Cercetatorii chinezi din Wuhan si Shenzhen au realizat un studiu care arata ce grupa de sange este cel mai putin predispusa la infectia cu COVID-19. Specialistii nu sunt inca siguri cu privire la evolutia diferitelor grupe sanguine, chiar daca mai multe teorii arata ca grupele de sange joaca un rol important in aparitia unor boli.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti. Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Coronavirus se transmite prin vorbire si este mai rau decat Ebola, spun expertii

Profesorul Peter Piot, director al Scolii de Igiena si Medicina Tropicala din Londra, a declarat recent ca noul coronavirus se poate transmite doar prin vorbire si este mult mai periculos decat Ebola. Acesta este de parere ca, pana la Paste, Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie grava de coronavirus.

Medic de la Spitalul Colentina, tot ce trebuie sa stie romanii despre COVID-19: Cel mai rau scenariu poate fi sa ne infectam

Olga Simionescu, medic primar dermatolog la Spitalul Colentina, a explicat intr-o postare pe Facebook ce se stie pana acum despre COVID-19.

Trei scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti.Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Marturia cutremuratoare a unui medic voluntar din Lombardia: E mai rau decat un razboi!

Samin Sedghi Zadeh, medic voluntar in Lombardia, a facut o marturie cutremuratoare cu privire la situatia critica de acolo din cauza coronavirusului. Medicul e de parere ca pandemia COVID-19 este mai rea decat un razboi.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Spania, tara cu cel mai mare numar de infectati inregistrati in ultimele 24 de ore pe planeta

Infectiile identificate cu coronavirus in Spania continua sa creasca cu 25% pe zi, iar luni, numarul persoanelor infectate a ajuns la 9. 191, cu 1. 438 mai mult decat duminica, conform ultimelor date oferite de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )