Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume vine in Romania (P)

Antena3 Antena3,
 Cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume vine in Romania (P)

Richard Barker, cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume, vine in premiera, in Romania, pentru a sustine un inedit curs intensiv de 3 zile, in care va preda si va practica tehnici de terapie si de spectacol. continuă pe Antena3

Vox Technology Park, desemnat cel mai verde proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si.

BURSELE DIN LUME incetinirea economiei Chinei, motiv de declin in Europa

Pietele europene au avut un curs negativ ieri, dupa ce China a anuntat ca economia sa a incetinit semnificativ anul trecut, consemnand cel mai lent ritm de avans din 1990 pana in prezent.

VIDEO Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iasi, cel mai popular din Europa Centrala si de Sud-Est: Cum se fac afaceri din YouTube

LooLooKids, cel mai popular canal YouTube din Romania, a fost recent premiat de Google cu butonul de diamant, distinctie oferita canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. Ideea le apartine unor antreprenori din Iasi, care au povestit pentru StartupCafe cum au construit acesta afacere si cum se fac bani din YouTube.

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

Care sunt originile masoneriei. Ipotezele nasterii cele mai mari fratii initiatice din lume

Francmasoneria este un ordin initiatic cu reguli, ritualuri, organizare si simbolistica bine stabilite. Desi se cunosc multe despre masonerie, inceputurile si originile sale sunt cel mai misterios capitol al acestei organizatii, pentru unii controversata.

Cel mai scump divort din istorie. Cum se impart cei 138 de miliarde de dolari?

Jeff Bezos, fondatorul si CEO Amazon, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia lui. Cum se va imparti averea lui colosala de 138 de miliarde de dolari? .

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )