Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai cunoscut mercenar din lume, Mad Mike Hoare, a murit la varsta de 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai cunoscut mercenar din lume, Mad Mike Hoare, a murit la varsta de 100 de ani

Michael Mad Mike Hoare, considerat a fi cel mai cunoscut mercenar din lume, a murit la varsta de 100 de ani, potrivit BBC News. continuă pe Adevărul

Mesajul primarului Londrei cu ocazia Brexitului: Sunteti esentiali in succesul orasului nostru si unul dintre motivele principale pentru care Londra ramane cel mai maret oras din lume

Mesaj impresionant al primarului Londrei, Sadik Khan, adresat cetatenilor europeni cu ocazia Brexitului. Acesta a punctat contributia celor peste 1 milion de cetateni europeni la dezvoltarea orasului si a scris.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

STRIGATOR LA CER! Messi si Pique, la un pas de BATAIE! Au cucerit cele mai importante trofee din lume impreuna, dar acum si-au aruncat cuvinte de NEDESCRIS...

Lionel Messi si Gerard Pique, doi jucatori care se confunda practic cu clubul de fotbal FC Barcelona, au fost protagonistii unui conflict la vestiar, ce putea degenera intr-o adevarata bataie. Incidentul a.

Cutremur in Romania: Cel mai mare seism din ultimul an

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora 3:26, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la adancimea de 121 de kilometri, potrivit datelor afisate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

Tragedia momentului! Adio, MICHAEL! Stirea a facut inconjurul planetei! Va anuntam cu regret ca...

Cel mai cunoscut mercenar, Michael Mad Mike Hoare a murit duminica la varsta de 100 de ani. Nascut in India, acesta si-a castigat faima dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial cand a ajuns maior in.

Pompeo, asteptat in Belarus pentru o vizita americana la cel mai inalt nivel in peste un deceniu

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo face sambata o vizita in Belarus, unde se va intalni cu presedintele Aleksandr Lukasenko, scrie Agerpres, preluand DPA. Secretarul de stat Mike Pompeo este oficialul american cu rangul cel mai inalt care va vizita fosta republica sovietica cu un regim autoritar de cand relatiile dintre cele doua parti au ajuns la un nivel critic in urma cu peste un deceniu.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )