Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Playtech Playtech,
Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? . continuă pe Playtech

Dan Negru, FILMARE SOCANTA in China: Se mananca tot ce misca mai putin omul. Eu am luat un SARPE PRAJIT la mai putin de un dolar (VIDEO)

Dan Negru este una dintre nenumaratele celebritati care, atrase de magia Orientului, a fost de mai multe ori in China. in urma cu cateva zile, pe fondul crizei mondiale a coronavirusului, Dan Negru a postat un.

Dan Negru, in ziua eliminarii Simonei Halep de la Australian Open: Noi inca nu faceam Rascoala din 1907!

In ziua in care Simona Halep, numarul trei mondial, a disputat meciul din semifinalele turneului Australian Open, Dan Negru sesizeaza pe Facebook o realitate stiuta de putini romani, insa care spune multe despre societatea noastra.

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Preturile petrolului au scazut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Preturile petrolului au scazut luni cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe fondul cresterii numarului de decese provocate de coronavirusul din China, care a dus la reducerea calatoriilor si a alimentat asteptarile privind incetinirea cererii de titei, transmite Reuters.

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile. il poti prepara si tu in casa.

Toate doamnele si domnisoarele incearca sa gaseasca cea mai buna varianta in privinta detergentului. Majoritatea detergentilor de pe piata provoaca in timp daune hainelor, din cauza substantelor puternice si de proasta calitate care exista in ele. Iata care este cel mai bun! Care este cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile? Profesionistii au descoperit un .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Afacerile din Romania in 2019: Cel mai mic numar de insolvente din istorie, numar record de entitati active 8213; Analiza

Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, potrivit ultimelor date primite de la Registrul Comertului si interpretate de analistii KeysFin in studiul Trending Business. Astfel, in 2019, Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie 6,5 mii), respectiv cu 27% mai mic fata de 2018 si cu 67% fata de 2009. De asemenea, o alta cifra record este si cea a entitatilor economice active companii si PFA-uri) care a insumat 1,36 milioane de entitati in Romania, in 2019.

Romania este statul cu cel mai inalt risc de saracie din UE

Romania a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )