Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai derutant test de geografie: reusiti sa raspundeti la toate intrebarile fara sa picati cel putin o data in capcana?

Adevărul Adevărul,
Cel mai derutant test de geografie: reusiti sa raspundeti la toate intrebarile fara sa picati cel putin o data in capcana?

Care este cel mai inalt munte din Europa? Care este capitala Turciei? Care este cel mai lung rau din lume? Sunteti sigur de raspunsurile la aceste intrebari? Ramane de vazut!. continuă pe Adevărul

Exporturile elvetiene de ceasuri au scazut cu 16% in octombrie, cel mai mult in ultimii sapte ani

Exporturile elvetiene de ceasuri au scazut cu 16% in octombrie, cel mai mare declin lunar din ultimii sapte ani, pe fondul cererii mai mici pentru marcile Rolex si Omega pe aproape toate pietele importante, relateaza Bloomberg.

PC Garage a vandut de 19 milioane lei de Black Friday. Cel mai scump produs cumparat: un televizor de 13.000 de lei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a incheiat cele trei zile de Black Friday cu 34. 000 de produse vandute, cu 25% mai mult decat in 2015. Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 26. 000 de lei vineri, in jurul pranzului), iar cel mai scump produs vandut a fost un televizor smart LG UHD cu diagonala de 165cm, in valoare de 13. 000 de lei.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro este belgian

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, nu este cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro, fiind devansat de guvernatorii bancilor centrale din Belgia, Italia si Germania, potrivit calculelor efectuate de Bloomberg, citati de Agerpres.

Cel mai mare curs de prim ajutor, in caz de stop cardiorespirator, din nord-vestul tarii

Serviciul Judetean de Ambulanta SAJ) Bihor a organizat cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii. Aproximativ o mie de persoane au participat la lectia predata de 62 de echipaje medicale.

Cel mai important eveniment de moda din Transilvania aduce mari designeri la Cluj

City Fashion Week, cel mai mare eveniment de moda din Transilvania, debuteaza luni, 28 noiembrie. Evenimentul este organizat de City Models Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia, iar printre numele invitate le amintim pe cele ale designerilor Catalin Botezatu, Romanita Iovan, Eli Laslean, George Hojbota, Gina Cas. Organizatorii promit sa uimeasca publicul colectii surpriza si de impact.

Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

Andy Murray este noul numar ATP dupa ce si-a adjudecat trofeul de la Turneul Campionilor. De asemenea, el a castigat si Wimbledon in acest an, devenind cel mai bun jucator de tenis din.

RECORD! Acesta este cel mai vechi oras locuit din lume

Ierihonul, un oras situat in Palestina este cel mai vechi oras locuit permanent al lumii, potrivit independent. md Orasul Ierihon este o adevaratafortareatanaturala, despre carese crede ca.

FOTOGALERIE Bucurestiul a pierdut un parc: o bucata retrocedata din Parcul Emil Garleanu a fost inchisa cu garduri. Gabriela Firea spune ca va lua masurile necesare ca parcul sa fie redat bucurestenilor in cel mai scurt timp

O parte din Parcul Emil Garleanu, retrocedat in 2009, a fost recent imprejmuit cu garduri de proprietar, iar accesul utilizatorilor la spatiul verde nu mai este permis. Cetatenii din zona Bd. Unirii au cerut Primariei Capitalei sa salveze parcul, insa pana acum institutia nu a facut nimic vizibil in acest sens. Proprietarul terenului si-a aratat disponibilitatea de a face un schimb de terenuri cu Primaria Capitalei, insa pana acum nu s-a ajuns la un consens.

Amazfit Pace ar putea fi cel mai accesibil si frumos smartwatch de fitness

In ultima perioada, vanzarile de smartwatch-uri au continuat sa scada, dar acest trend nu a facut decat sa dea nastere unor produse competitive precum Amazfit Pace la preturi mai mici. Desi ai fi tentat sa crezi ca nu ai foarte multe optiuni cand vine vorba de designul unui smartwatch atractiv, la fiecare cateva zile sau [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )