Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Playtech Playtech,
Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Au inceput de cateva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone in 2018, conform preferintei cumparatorilor. Cei care erau. continuă pe Playtech

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

ZTE Nubia Z18S ar putea fi cel mai interesant smartphone din acest an

Tinde sa fie imposibil sa mai fii original cand vine vorba de designul unui nou smartphone, dar ZTE Nubia Z18s vine cu o propunere surprinzator de interesanta. ZTE a reintrat in piata de.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 89

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Victor Ponta: Mai am poze cu Dragnea / Nu era neaparat cel mai bun prieten cu Kovesi, Maior si Coldea, dar nu scapau de el

Fostul premier Victor Ponta a spus duminica la Targu Jiu ca mai are poze cu Liviu Dragnea si ca o sa le dea pe rand cand mai spune ca lupta cu statul paralele. Acesta a mai spus ca liderul PSD minte pe fata cum lupta el cu Kovesi, Maior si Coldea, pentru ca nu erau neaparat cei mai buni prieteni, dar nu scapau de el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )