Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, cum scapam de starea de lene. Adevarul ascuns in spatele sindromului de lene

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre starea de lene, dar si despre remediile de care ai nevoie pentru a scapa de acest sindrom. Intervine un grad de satura.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Nu luam cu noi nicio avere, luam doar...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, inspirata de spusele marelui actor Florin Piersic. Nu luam cu noi nicio avere, luam cu noi doar ceea ce am.

Lidia Fecioru si Leacul zilei: Ce se intampla daca amesteci iaurt, hrisca si miere. Efect uluitor asupra organismului

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Advaruri Ascunse leacul zilei, care e pe baza de hrisca, iaurt Se amesteca un pahar de iaurt, cu unul de hrisca si se adauga miere dupa gust sau deloc. Se lasa.

Lidia Fecioru, cum trimitem energie vindecatoare

Lidia Fecioru a povestit in emisiunea Adevaruri Ascunse cum putem trimite energie vindecatoare. Rugaciunea in sine este o mantra. Binecuvantarea, un la multi ani e tot o forma de energie de.

Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Au inceput de cateva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone in 2018, conform preferintei cumparatorilor. Cei care erau.

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )