Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cel mai dorit telefon al chinezilor va avea o baterie foarte buna. Acestea sunt ultimele detalii

Adevărul Adevărul,
Cel mai dorit telefon al chinezilor va avea o baterie foarte buna. Acestea sunt ultimele detalii

Pana acum, compania OnePlus a oferitdiverse detalii despre OnePlus 2, de la procesor la scannerul de amprente, dar inca n-au prezentat nicio imagine cu acesta. Noile detalii insa te vor multumi. continuă pe Adevărul

Noile poze cu cel mai subtire telefon produs de Samsung

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy A8 ne prezinta cel mai subtire telefon al coreenilordin toate unghiurile. Desi nu va avea specificatii demne de un flagship, Samsung Galaxy A8 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale producatorului din Coreea de Sud. Acum, la cateva zile distanta de la aparitia unui videoclip de tip [] Noile poze cu cel mai subtire telefon produs de Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile poze cu cel mai subtire telefon produs de Samsung

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy A8 ne prezinta cel mai subtire telefon al coreenilor din toate unghiurile, scrie playtech. ro. Desi nu va avea specificatii demne de un flagship, Samsung Galaxy A8 este unul.

Cel mai subtire telefon Samsung va fi o combinatie intre Galaxy S6 si Note 4

Samsung Galaxy A8, cel mai subtire telefon al producatorului coreean, a intrat deja in faza de testare in India. Samsung Galaxy A8 a devenit unul dintre cele mai prost pastrate secrete din ultimul timp. Pana la acest moment, pe internet au aparut nu numai fotografii cu viitorul telefon, ci si un videoclip in care acesta [] Cel mai subtire telefon Samsung va fi o combinatie intre Galaxy S6 si Note 4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5.1 Lollipop preinstalat

Brasovenii de la Allview anunta lansarea smartphone-ului A5 Quad Plus, un model de buget care ii va incanta pe cei care cautau un telefon ieftin care sa le ofere cel mai nou sistem de operare, adica Android Lollipop. Cu un display de 4. 5 inch IPS cu rezolutie 854480, A5 Quad Plus este cel mai accesibil [] Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5. 1 Lollipop preinstalat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez

Asus a anuntat oficial modelul Pegasus 2 in cadrul unui eveniment organizat de curand in China. in urma cu mai putin de un an, taiwanezii de la Asus lansau pe piata modelul Pegasus X002. Desi respectivul dispozitiv nu s-a bucurat de o popularitate remarcabila, acestia au lansat de deja un succesor, denumit Pegasus 2. in [] Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic smartphone al anului ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi a crescut foarte mult in ultimii ani, vanzand online in timp record sute de mii de telefoane. Pregateste Xiaomi Mi5 si Mi5 Plus, iar ultimele noutati despre cel din urma il dau drept cel mai puternic telefon al anului. Anul trecut, Xiaomi Mi4 a fost un rival foarte bunpentru iPhone 6, atat in ceea [] Cel mai puternic smartphone al anului ar putea veni de la Xiaomi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CFR: Canicula va aduce restrictii la traficul feroviar. Trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri (VIDEO)

Canicula din Romania va restrictiona traficul feroviar in urmatoarele zile, spune Oana Branzan CRF), care mai precizeaza ca trenurile vor avea cel mai probabil intarzieri. Astazi si maine, CFR a anuntat ca.

Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

Desi camerele GoPro sunt unele dintre cele mai compacte din lume, noul model Hero4 Session integreaza o functionalitate similara cu Hero4 intr-un pachet si mai mic. Amatorii de filme de actiune care isi doresc sa imortalizeze un cadru cat mai larg, au interactionat cu siguranta cu o camera GoPro. Aceste dispozitive foarte compacte vin cu [] Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Degradarea acoperisului, cel mai mare risc pentru o mansarda

Cel mai important risc in cazul unei termo sau hidroizolari defectuoase este degradarea ireversibila a sarpantei din lemn si acoperisului casei, arata specialistii Hornbach, care ofera o serie de recomandari privind izolatia acestui spatiu cu scopul de a evita degradarea acoperisului, aparitia mucegaiului si, cel mai important, costuri ridicate la incalzire pe timp de iarna.

FOTO. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai prietenos oras din lume

Cel mai mare oras al Scotiei este si cel mai prietenos oras din lume. Asezat pe malul raului Clyde, Glasgow si-a trait anii de glorie in perioada industriala cand era locul in care toate navele din lume veneau sa fie reparate. Dupa ce industria din oras a inceput sa se destrame, orasul a intrat intr-o campanie de reinventare care a tinut mai bine de 30 de ani, potrivit bbc. com .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )