Libnet.ro
UNICEF

12:00

Degradarea acoperisului, cel mai mare risc pentru o mansarda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Degradarea acoperisului, cel mai mare risc pentru o mansarda

Cel mai important risc in cazul unei termo sau hidroizolari defectuoase este degradarea ireversibila a sarpantei din lemn si acoperisului casei, arata specialistii Hornbach, care ofera o serie de recomandari privind izolatia acestui spatiu cu scopul de a evita degradarea acoperisului, aparitia mucegaiului si, cel mai important, costuri ridicate la incalzire pe timp de iarna. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru Statele Unite - viitorul sef al statului major, Joseph Dunford

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea nationala a Statelor Unite, spune seful desemnat al statului major interarme, generalul Joseph Dunford, care se pronunta in favoarea furnizarii de arme catre Ucraina, scrie AFP.

Batgirl te lasa cu gura cascata in cel mai nou DLC pentru Arkham Knight [VIDEO]

La cateva saptamani de la lansarea oficiala, Batman Arkham Knight va permite sa va jucati cateva aventuri cu atragatoarea Batgirl printr-un nou DLC. Pentru ca a trecut deja aproape o luna de cand fanii seriei Arkham au pus mana pe Batman: Arkham Knight, cei de la Rocksteady au inceput sa lanseze primele DLC-uri pentru popularul [] Batgirl te lasa cu gura cascata in cel mai nou DLC pentru Arkham Knight [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Transelectrica, cel mai mare avans din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 3,85%, in perioada 30 iunie - 7 iulie, avand cel mai bun randament raportat la moneda euro, din cadrul indicelui BET, pe fondul unei scaderi a pietei per ansamblu.

Specialisti de la Oxford si Cambridge vin la Cluj la cel mai mare turneu de dezbateri pentru studenti din Romania

UBB si ARDOR Transilvania organizeaza vineri, 10 iulie, si sambata, 11 iulie, la Cluj, a doua editie a turneului international Babes-Bolyai Univeristy Open BBU Open). Acesta se doreste a fi cel mai mare turneu international de dezbateri pentru studenti, din Romania, si unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa de Est.

FOTO. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai prietenos oras din lume

Cel mai mare oras al Scotiei este si cel mai prietenos oras din lume. Asezat pe malul raului Clyde, Glasgow si-a trait anii de glorie in perioada industriala cand era locul in care toate navele din lume veneau sa fie reparate. Dupa ce industria din oras a inceput sa se destrame, orasul a intrat intr-o campanie de reinventare care a tinut mai bine de 30 de ani, potrivit bbc. com .

S-a retras cel mai mare rapidist de dupa Revolutie: Daniel Pancu, final de cariera. Ce va face legenda giulestenilor

La 37 de ani, mijlocasul care a evoluat de 27 de ori pentru nationala Romaniei, marcand noua goluri, s-a retras din activitate, insa va ramane in lumea fotbalului.

Cinci firme vor sa se ocupe de reabilitarea celui mai mare parc din Estul Europei. Va fi modernizat dupa 100 de ani de la inaugurare

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar. Medici: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Premierul Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar.

FOTO Cel mai mare proiect al judetului se apropie de finalizare. Cum arata Centrul de management integrat al deseurilor de la Dobrin

Cu un an de intarziere cauzata de instabilitatea terenului si cu un buget majorat, din aceeasi cauza, cu 14. 000 de lei, Centrul de management integrat al deseurilor de la Dobrin va fi gata, in sfarsit, in luna septembrie a acestui an.

Messi renunta: cel mai mare ziar de sport din Argentina a publicat o stire-bomba si un editorial acid despre starul pumelor

Dupa o noua finala pierduta cu nationala tarii sale, fotbalistul de 28 de ani a devenit tinta criticilor, ceea ce l-ar fi indemnat sa ia o decizie radicala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )