Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai eficient medicament impotriva COVID-19 este prezent si in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai eficient medicament impotriva COVID-19 este prezent si in Romania

Expertii din Marea Britanie spun ca tratamentul cu steroizi cu doze mici reprezinta un progres major in lupta impotriva COVID-19, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai eficient medicament impotriva COVID-19 este prezent si in Romania

Expertii din Marea Britanie spun ca tratamentul cu steroizi cu doze mici reprezinta un progres major in lupta impotriva COVID-19, relateaza BBC.

Ceaiul din cozi de cirese, cel mai eficient diuretic natural. Cui ii este interisa bautura care ajuta la eliminarea toxinelor

Cozile de cirese sunt recunoscute drept unele dintre cele mai eficiente diuretice naturale, calitate ce le recomanda ca adjuvant in zeci de boli. Reumatismul, guta, cistita, tusea rebela si celulita sunt numai cateva dintre problemele ce pot fi atenuate daca beneficiem de calitatile diuretice ale ceaiurilor din cozi de cirese, spun fitoterapeutii.

Tesla, cel mai valoros producator auto din lume. Cotatia sa, mai mare decat GM, Ford si FCA combinate

Tesla este, in prezent, cel mai valoros producator auto din lume, depasind Toyota, Volkswagen Group, Honda sau Ford. Pretul actiunilor sale a trecut de 1. 000 de dolari pe actiune. Cotatia Tesla, mai.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

PSD: Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante!

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratii spun ca Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante.

FOTO Cel mai modern spital modular pentru coronavirus din Romania, construit din donatiile a peste 250 de mii de oameni, este gata

Spitalul modular pentru pacienti cu coronavirus construit exclusiv din donatii de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti este gata. Spitalul a fost ridicat in doua luni si are 38 de paturi unde pot fi tratati pacienti care au nevoie de terapie intensiva, pacienti cu boli infectioase sau, dupa epidemie si dupa relocarea din curtea Spitalului Elias, mari arsi.

Care este cel mai bun studio de videochat?

De la o luna la alta apar din ce in ce mai multe studiouri de videochat. Vezi reclamele pe retelele .

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in Delta Dunarii in ultimul secol. Apar foarte rar in Romania

Specialistii de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) spun ca cea mai apropiata tara in care au fost semnalate colonii de flamingo este Grecia.

Cozi la magazinele din Anglia, care s-au redeschis dupa mai mult de 80 de zile. Cel mai mare interes, pentru retailerul cu discount Primark

Cozi lungi s-au format luni in jurul magazinelor din Anglia, cel mai mare interes fiind atras de retailerul cu discount Primark, comerciantii deschizandu-si usile pentru clienti dupa o pauza de 83 de zile impusa de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citat de news. ro. Cozile s-au format inca de la primele ore ale diminetii de luni in fata mai multor magazine Primark, care nu realizeaza vanzari online, asa ca nu a cistigat nimic in Marea Britanie de luni de zile. Reteaua de magazine a deschis devreme unele unitati, inclusiv cea mai mare, din Birmingham, pentru a evita supraaglomerarea, dar sute de oameni s-au asezat la cozi. La magazinul din Leeds, perioada de asteptare pentru a intra in magazin a fost in timpul dupa-amiezii de o ora.

Helmuth Duckadam demisioneaza de la FCSB. Fostul portar al Stelei `86, umilit de Gigi Becali: De el era cel mai putin nevoie la club, de aia i s-a taiat cel mai mult din salariu

Gigi Becali l-a indepartatdin functia de presedinte de imagine al FCSB pe Helmuth Duckadam, fostul portar de glorie al Stelei `86, cel care avea sa apere patru penalty-uri in finala cu FC Barcelona de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )