Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai frumos camion si Cel mai frumos chopper,.

România Liberă România Liberă,
Cel mai frumos camion si Cel mai frumos chopper,.

Cele mai tunate camioane si cele mai frumoase choppere din sud-estul Europei se vor intrece la Targu Mures Evenimentul cu participare internationala are loc in perioada 21-22 septembrie 2013 la Autodromul IFPTR din Targu Mures. Festivalul este deschis pasionatilor de cai putere. Cei interesati sa participe se pot inscrie pe site-ul www. choppertruckfestival. com, achitand taxa de inscriere si postand 5 fotografii ale camionului sau chopperului. Oferta speciala: pana pe 15 iulie 2013, . continuă pe România Liberă

Cel mai bine vandut model Mazda din toate timpurile a implinit 10 ani de existenta

Mazda3, cel mai bine vandut model al marcii japoneze din toate timpurile, a implinit 10 ani de cand a intrat in productie, de atunci si pana in prezent fiind comercializate 2,2 milioane de unitati, a anuntat compania.

Vei simti ca dormi plutind pe un nor. Cat costa cel mai scump pat din lume

Patul regal, cel mai scump pat din lume, costa 110 de mii de lire. Acesta are mai multe saltele, care, puse una peste alta, iti promit ca vei simti ca dormi plutind pe un nor si, totodata, ca vei dormi mai.

Cursul BNR, la cel mai redus nivel din ultima saptamana: Euro, cotat la 4,48 lei

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a atins cel mai redus nivel din ultimele sapte zile. Astfel, cursul a scazut cu 3,39 bani, la 4,4870 lei/euro. Scaderea are loc in contextul in care.

Cel mai cautat om de pe Planeta poate arunca doua PUTERI MONDIALE in razboi. Reactia DURA pe care a avut-o Rusia

Cel mai cautat om al planetei a starnit discutii aprinse intre oficialii americani si rusi. Fostul consultant CIA acuzat de spionaj, Edward Snowden, se afla in zona de tranzit a unui aeroport din Moscova, a.

Cel mai mare televizor LED ajunge si in magazinele din Romania. Sharp Aquos are o diagonala de 2,3 metri

Sharp a anuntat lansarea giganticului televizor LED de 90 inci, Aquos LC-90LE757. Cel mai mare televizor din lume tocmai a ajuns in magazinele europene, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

Duster depaseste Clio 4 si devine cel mai vandut model Renault

Vanzarile SUV-ului low-cost Duster au crescut in primele cinci luni cu 59%, la 155. 729 de unitati, devenind cel mai vandut model al grupului Renault, scrie lesechos. fr .

Umeox X5 este un nou pretendent la titlul de cel mai subtire smartphone

Cei de la Huawei nu s-au putut bucura prea mult de titlul respectiv, pentru ca a fost lansat Umeox X5, un smartphone chinezesc obscen de subtire. Nu credeam ca se vor apropia atat de repede producatorii de telefoane de pragul psihologic de 5 milimetri. Totusi, dupa ce Huawei a lansat Ascend P6 la Londra, smartphone-ul a fost privit cu admiratie, in parte si datorita titlului de cel mai subtire. Stabilisem de foarte mult timp faptul ca astfel de comparative absolute .

Fostul presedinte, Alvaro Uribe, castigatorul sondajului pentru cel mai mare columbian

Fostul presedinte Alvaro Uribe a fost desemnat cel mai mare columbian din istorie, potrivit rezultatelor publicate luni in urma unui sondaj realizat de canalul de televiziune History, la care au raspuns circa un milion de persoane.

Cel mai norocos dintre dictatori

Vantul de stepa nu se opreste niciodata. Oriunde ai fi, bate: peste rau, prin parul negru al fetelor kazahe, pe campul fara orizont, printre zgarie-norii aurii, peste gluga kaki a soldatilor care asteapta limuzinele oficiale. Vantul de stepa bate de dinaintea Hoardei de Aur, dinaintea venirii lui Brejnev si a petrolului, dinainte ca Akmola sa fie redenumita simplu Capitala Astana. Vantul de stepa e singurul lucru din Kazahstan mai puternic decat fiul pastorului Abish si al Alzhanei: Nursultan, cel mai norocos dintre dictatori.

O corcitura de basset, cel mai urat caine din lume in 2013: Arata de parca ar fi asamblat cu parti de la diverse animale (VIDEO)

Cel mai urat caine din lume a fost desemnat anul acesta Walle, o corcitura de basset, in varsta de 4 ani. A 25-a editie a consursului care a avut loc vineri seara in California a numarat 30 de candidati la.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )