Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

Antena3 Antena3,
Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre. continuă pe Antena3

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -.

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

The Washington Post si The Economist: Folosirea violentei, ultima tactica a PSD in incercarea de a se proteja de consecintele activitatilor infractionale. Cel mai mare beneficiar - Liviu Dragnea (VIDEO)

The Washington Post si The Economist, doua dintre cele mai prestigioase publicatii la nivel international, au publicat materialeextrem de dure despre deteriorarea democratiei din Romania. Jurnalistii.

SRI: Grupari straine tintesc retele de ATM-uri din Romania si institutii guvernamentale

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele.

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

ASUS a lansat cel mai subtire laptop de gaming: Zephyrus S

Notebook-urile de gaming au devenit din ce in ce mai subtiri in ultimii ani, dar noul Zephyrus S de la ASUS este promovat ca fiind cel mai subtire dintre toate. Daca ai o afinitate pentru gaming si nu te incanta sa te joci pe console, ASUS tocmai si-a actualizat linia de computere portabile dedicate placutei [].

Ce TRAGEDIE! Da, este vorba chiar de cel mai IUBIT concurent de la EXATLON: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Fanii lui Ionut de la Exatlon asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia cu Nella. Din pacate, cei doi s-au despartit. Anuntul a fost facut chiar de tanara. Din pacate, singurul.

Scarlett Johansson, cel mai bine platita actrita din lume, potrivit clasamentului intocmit de revista Forbes

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe Angelina Jolie, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )