Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare jaf din perioada comunista

Se intampla in data de 28 iulie 1959. Patru barbati si o femeie jefuiesc o masina a Bancii Nationale a Republicii Populare Romane. Suma furata? Peste 1. 000 de lei. O suma enorma pentru acele vremuri, av.

FOTO VIDEO Nicula, zona libera de Arsenie Boca. Cel mai venerat sfant la cel mai mare loc de pelerinaj din Romania

Arsenie Boca este cel mai venerat sfant in Romania, conform un studiu IRES publicat zilele trecute. La Nicula, locul unde 25. 000 de romani din toata tara au participat la pelerinajul Adormirii Maicii Domnului, s-a declarat razboi parintelui de la Prislop.

VIDEO Sevilla - Barcelona 1-2 / Catalanii au cstigat Supercupa Spaniei - Messi, cel mai titrat jucator din istoria clubului

FC Barcelona a cucerit Supercupa Spaniei pentru a 13-a oara in istorie, dupa o victorie la limita impotriva celor de la Sevilla, scor 2-1, intr-un meci disputat la Tanger, in Maroc. Gratie acestui succes, Lionel Messi, noul capitan al gruparii de pe Camp Nou dupa plecarea lui Andres Iniesta, a devenit cel mai titrat jucator din istoria clubului catalan, trecandu-si in palmares al 33-lea trofeu.

Cemacon - cel mai rentabil titlu de la BVB

Cu o crestere de 25,92%, in raport cu moneda europena, in intervalul 2 - 9 august, actiunile producatorului de sisteme de zidarie Cemacon CEON) reprezinta titlurile cu cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Pe data de 8 august, compania si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an, emitentul raportand un profit net de 13,7 milioane de lei, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unei cifre de afaceri de 54,85 milioane de lei, cu 41% peste cea obtinuta la finalul primelor sase luni ale anului trecut. Valoarea activelor totale se ridica, la data de 30 iunie 2018, la 193,29 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de cea inregistrata la finalul anului trecut, in timp ce datoriile totale au scazut cu 2%, pana la 70,3 milioane de lei, pentru acelasi interval de raportare. Piata a reactionat, cotatia CEON inregistrand, in acea zi, un salt de 12,78%, pe fondul unui volum de aproape 3,92 de milioane de actiuni, cel mai mare rulaj consemnat de actiunile companiei de la finalul anului 2016 si pana in prezent.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

Mario Mandzukic s-a retras din nationala Croatiei: Am dat tot ce am avut mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat

La o luna distanta dupa ce a disputat finala Campionatului Mondial, Mario Mandzukic si-a anuntat retragerea din nationala Croatiei. Atacantul lui Juventus a pus capat carierei internationale la varsta de 32 de ani.

Cel mai scurt test IQ din lume are numai 3 intrebari. Crezi ca stii sa raspunzi?

Probabil ca atunci cand auzi de un test IQ intelligence quotient, adica coeficient de inteligenta), te gandesti la un maraton de intrebari complicate, la dureri de cap si transpiratie la greu! De fapt, ce.

Cel mai scurt test IQ din lume are numai 3 intrebari. Crezi ca stii sa raspunzi?

Probabil ca atunci cand auzi de un test IQ intelligence quotient, adica coeficient de inteligenta), te gandesti la un maraton de intrebari complicate, la dureri de cap si transpiratie la greu! De fapt, ce.

Business report:Autostrazile la raport: Tirrena, Astaldi si Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult n ultima luna;Consiliul Fiscal: Ce pensii au adncit gaura din buget. Cu ct au crescut si cine beneficiaza de pensiile speciale;Ministerul Tran

Fara precedent : Sute de mii de romani vor fi verificati de Fisc. Vezi daca te numeri printre ei. Sute de mii de romani care nu si-au declarat veniturile obtinute in ultimii doi ani urmeaza sa primeasca decizii de impunere de la Fisc. Peste 250. 000 de romani vor fi amendati in perioada urmatoare de Fisc. Concurenta de la pompa. Benzinariile Rompetrol au avut cea mai mare crestere a vanzarilor in primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor de carburanti pe segmentul retail in Romania, in termen de volum, in primul semestru al acestui an, pe o piata in crestere anemica.

Banca Transilvania, profit mai mare cu o treime

La nivel de grup, profitul BT a urcat cu 68%, la finalul lunii iunie Banca Transilvania BT), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, dupa primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel de banca de 662,7 milioane de lei, cu 33,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in urma cresterii veniturilor operationale cu 13,51%, pana la 1,423 miliarde de lei, pentru acelasi interval de raportare, reiese din raportul semestrial al societatii bancare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )