Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai frumos si luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este peste Ritz!

ADPM ADPM,
Cel mai frumos si luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este peste Ritz!

Cel mai frumos si mai luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este vorba de Hotel de Crillon, cel care a avut nevoie de o renovare de multe sute de milioane de dolari. Iata cum arata pe interior si cat costa o noapte de cazare. continuă pe ADPM

Cum arata cel mai vechi hotel din lume - VIDEO

Nishiyama Onsen Keiunkan este recunoscut drept cel mai vechi hotel din lume si se afla in Japonia. Hotelul a servit, de-a lungul istoriei de peste 1300 de ani, samurai si turisti moderni, potrivit.

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

Shelby Rogers si Daria Gavrilova au jucat cel mai lung meci din istoria US Open

Americanca Shelby Rogers, locul 62 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 7-6 6), 4-6, 7-6 5), pe australianca Daria Gavrilova, locul 20 WTA si cap de serie numarul 25, in turul al doilea al US Open. Acesta a fost cel mai lung meci de simplu feminin, din istoria turneului american, durand trei ore si 33 de minute.

Bill Gates e istorie. Cine e CEL MAI BOGAT om din lume, care in timpul liber creste capre si pui

Cu o avere de 85 de miliarde de dolari si devansandu-l pe Bill Gates cu 200 de milioane de dolari, Fondatorul Zara, spaniolul Amancio Ortega, a devenit miercuri cel mai bogat om din lume, arata Business.

Barack Obama va deveni cel mai scump ex-presedinte american. Ce alocatie va primi acesta

Barack Obama este pe punctul de a devenit cel mai scump ex-presedinte, urmand sa ii coste pe contribuabili 1. 000 de dolari anul viitor, potrivit unui nou memorandum al Serviciului de Cercetare al Congresului privind alocatiile oficiale pentru cei cinci fosti sefi in viata, relateazaWashington Times.

Cel mai arid desert din lume a inflorit. Care e explicatia fenomenului

Desertul Atacama, din Chile, catalogat de specialistii de mediu drept cel mai arid desert din lume, a inflorit. Fenomenul desierto florido are aici o data la cinci sau la sapte, ca urmare a.

Victor Rebengiuc despre Horatiu Malaele in Morometii 2: Am toata increderea in Horatiu, nimic nu-i sta in cale, e cel mai bun

Actorul Victor Rebegiuc, care a interpretat rolul in principal in ecranizarea romanului Morometii, afirma ca are toata increderea in Horatiu Malaele, care va prelua rolul in Morometii 2, pentru ca acestuia nimic nu-i sta in cale si este cel mai bun, potrivit news. ro. Pentru Malaele, are si un sfat: Trage adanc in piept aerul casei aceleia si da-i bataie!, referindu-se la faptul ca o parte a filmarilor vor fi facute in casa din satul Talpa, din judetul Teleorman, in care a fost turnata si prma pelicula.

Cel mai mare laser in domeniul razelor X din lume, European XFEL, va fi inaugurat vineri

Cel mai mare laser in domeniul razelor X din lume, European XFEL, va fi inaugurat vineri in Germania si va permite cercetatorilor sa scruteze mai profund secretele materiei la scara atomica, cu posibile avansuri in biologie si medicina, scrie AFP.

Cel mai arid desert din lume a inflorit din cauza schimbarii climei

Desertul Atacama din Chile, cel mai arid din lume, a fost acoperit de flori in ultimele zile. Asta dupa ce dupa ce in aprilie si mai, a fost inundat de un rau iesit din matca din cauta ploilor.

Volvo declara ca XC40 va fi cel mai sigur automobil din clasa

Volvo Cars, producatorul premium de automobile, va aduce un nou standard de siguranta si experienta pentru utilizatori pe segmentul SUV premium cu lansarea noului Volvo XC40 in aceasta toamna. Volvo XC40 isi propune sa faca utilizarea zilnica urbana mai putin stresanta si mai placuta, deoarece soferii din acest segment se pot baza acum pe tehnologiile premiate pentru siguranta, conectivitate si infotainment.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )