Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata cel mai vechi hotel din lume - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai vechi hotel din lume - VIDEO

Nishiyama Onsen Keiunkan este recunoscut drept cel mai vechi hotel din lume si se afla in Japonia. Hotelul a servit, de-a lungul istoriei de peste 1300 de ani, samurai si turisti moderni, potrivit. continuă pe Antena3

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Cat valoreaza si cine apare in fotografie

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Valoreaza 165 de miliarde de dolari. E vorba de o suma colosala intr-o singura fotografie. Cum a fost posibil? Pentru ca in acest selfie se afla trei.

Cel mai arid desert din lume a inflorit din cauza schimbarii climei

Desertul Atacama din Chile, cel mai arid din lume, a fost acoperit de flori in ultimele zile. Asta dupa ce dupa ce in aprilie si mai, a fost inundat de un rau iesit din matca din cauta ploilor.

LIVE cu soacra multi-milionara intubata la spital! Cea mai bogata romanca din lume o comite din nou

Una din cele mai cunoscute romance in lume, Anca Neacsu, sau mai bine zis Anca Verma, dupa ce s-a casatorit cu un miliardar indian acuzat de trafic de arme, este tare mandra de familia in.

Romgaz, cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un avans de 2,48% in ultima saptamana intervalul de timp 17-24 august), cotatia producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din BET, principalul indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cat inca astepti CFR, China relanseaza cel mai rapid tren din lume

Pana in 2011, China avea cele mai rapide trenuri. in urma unui accident a limitat viteza acestora. Acum revine asupra deciziei si ridica limita. Cat inca mai visam la trenurile Hyperloop, cu viteze de peste 1. 000 km/h, China reactiveaza trenurile sale de mare viteza la standardul din urma cu sase ani. Noile garnituri electrice sunt [].

Finalul Game of Thrones a fost cel mai vizionat episod din orice serial

Finalul Game of Thrones ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment. A inclus cateva momente spectaculoase si a facut o treaba buna in a ne ridica tensiunea. Game of Thrones continua sa fie cel mai popular serial creat vreodata. La aceasta ora, se afla aproape exclusiv intr-o competitie cu el insusi, cand [].

Mai ceva ca Mr.Bean: A vrut sa fure niste tevi de 8 metri lungime cu o masina minuscula (FOTO)

Un olandez are sansa sa candideze la titlul de cel mai prost hot din lume. El a furat niste tevi de 8 metri lungime si a ales sa le transporte cu o masina de mici dimensiuni, cu doua usi. Evident,.

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

Houston, cel mai mare oras din Texas, acoperit de ploile aduse de Harvey

Furtuna Harvey, care a ucis cel putin doua persoane, ineca duminica sub ploi Texasul, inclusiv Houstonul, cel mai mare oras din Texas, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )