Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

Adevărul Adevărul,
Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

In anul 1960 in comuna doljeana Goicea un localnic a infiintat cel mai frumos parc din mediul rural. Locul de recreere a fost distrus de-a lungul anilor, iar acum este in paragina. continuă pe Adevărul

VIDEO Parcul Bucov, dintr-o alta perspectiva. Cel mai mare parc din Ploiesti, filmat din aer

O firma specializata in filmare si fotografie aeriana, condusa de doi tineri ploiesteni, a realizat un clip filmat din aer al celui mai mare parc din Ploiesti. Perspectiva este inedita.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai sarac stat din UE lanseaza un apel la solidaritate europeana

Bulgaria, cel mai sarac stat din Uniunea Europeana UE), care se confrunta cu un aflux de refugiati, a lansat un apel la solidaritatea europeana. Autoritatile bulgare solicita altor state UE sa primeasca o.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

Alerta in Italia. Cel mai mic ponei din lume a disparut fara urma

Italienii sunt in alerta dupa rapirea celui mai mic calut din lume. Charly, un ponei de numai 63 de centimetri, a disparut fara urma inainte de a fi prezentat la o expozitie internationala de cai, in.

Imagine incredibila, ascunsa in cel mai faimos tablou din LUME. Chipul este MONSTRUOS!

Teoriile conspiratiei au explodat dupa ce cartea lui Dan Brown, Codul lui DaVinci a aparut pe piata. Ce mistere sunt ascunse in tablouril sale faimoase, ce vrea sa spuna oamenilor prin aceste semne? Sunt doar.

VIDEO Vor fi achizitionate 600 de microbuze noi pentru transportul elevilor din mediul rural

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat vineri, la Buzau, unde a participat la inaugurarea unei scoli reabilitate cu fonduri europene, ca anul acesta se vor achizitiona 600 de microbuze scolare. Ministrul Educatiei a recunoscut insa ca numarul necesar este mult mai mare.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

VIDEO Cel mai mare robot din lume scuipa flacari si se numeste Fanny

Arata ca un dragon din serialul Game of Thrones, insa poarta un nume inofensiv: Fanny. Conform Cartii Recordurilor, este cel mai mare robot din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )