Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume. continuă pe Online Sport

Cristiano Ronaldo RAMANE la Real Madrid si devine CEL MAI BINE PLATIT FOTBALIST DIN LUME

Clubul Real Madrid a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo isi prelungeste contractul cu gruparea madrilena, noua intelegere fiind valabila pana in 2018, conform.

Jackpot Cri$tiano Ronaldo! CR7 e, oficial, fotbalistul cel mai bine platit

Noul contract dintre Cristiano Ronaldo si Real Madrid il urca pe portughez pe primul loc in topul fotbalistilor cu cele mai mari salarii. CR 7 castiga cu un milion de euro mai mult ca Lionel Messi.

SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

CFast 2. 0 este standardul prin intermediul caruia a putut fi creat SanDisk Extreme Pro, cel mai rapid card de memorie de pana acum. In urma cu aproximativ un an de zile, CompactFlash Association, institutia responsabila de acest standard, a publicat specificatiile in format draft pentru a doua generatie a cardurilor de memorie CFast. Reusind sa fie primii care vor intra pe piata cu astfel de carduri, cei de la SanDisk au anuntat noile modele Extreme Pro. Avantajul semnificativ de performanta [].

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 100 de milioane de dolari!

Cristiano Ronaldo a exclus posibilitatea de a reveni la Machester United dupa ce a semnat un nou contract pe 5 ani cu echipa Real Madrid. Celebrul fotbalist va ramane astfel pe Santiago Bernabeu, urmand sa castige nu mai putin de 22. 6 milioane de dolari pe an.

Cristiano Ronaldo a decis! Va ramane inca 5 ani pe Santiago Bernabeu!

Cristiano Ronaldo a exclus posibilitatea de a reveni la Machester United dupa ce a semnat un nou contract pe 5 ani cu echipa Real Madrid. Celebrul fotbalist va ramane astfel pe Santiago Bernabeu, urmand sa castige nu mai putin de 22. 6 milioane de dolari pe an.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, prin care isi prelungeste contractul cu echipa pana in anul 2018.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid - Va primi 17 milioane de euro pe stagiune

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, atacantul portughez prelungindu-si intelegerea cu vicecampioana Spaniei pana in 2018, informeaza Marca. Lusitanul va incasa un salariu de 17 milioane de euro pe stagiune.

VIDEO Chelsea are cel mai prost start de sezon din era Abramovici

Cu Jose Mourinho la timona Chelsea nu a inceput prea bine noul sezon si este doar pe sase in clasamentul din Premier League dupa primele patru etape.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )