Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei. Cum au incercat comunistii sa ascunda tragedia in care au murit 48 de oameni

Hotnews Hotnews,
 Cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei. Cum au incercat comunistii sa ascunda tragedia in care au murit 48 de oameni

In urma cu 40 de ani, un autobuz cu 83 de pasageri care care circula pe ruta Falticeni Botosani a ieit de pe sosea si s-a rasturnat intr-o mlastina. Doar 35 de oameni au reusit sa se salveze. continuă pe Hotnews

Un motociclist si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier. Un autovehicul a lovit in plin motocicleta acestuia

In urma impactului, motociclistul a fost proiectat cativa metri pe asfalt. Medicii au reusit sa il resusciteze, dar a decedat ulterior la spital.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

Accident rutier teribil la intrarea in Capitala! Un sofer se zbate intre viata si moarte dupa ce a intrat intr-o autoutilitara care trasporta grinzi de lemn

Un grav accident rutier a avut loc sambata dupa-amiaza la intrarea in Capitala. Doua masini s-au ciocnit peSoseaua Colentina, in zona Pod Europa. in urma impactului,grinzilede lemn.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

FOTO Doi barbati si un copil, raniti intr-un accident rutier. Un autocamion s-a rasturnat in urma impactului cu un autoturism

Un accident rutier a avut loc astazi dupa amiaza in localitatea Balteni. Coliziunea a avut loc intre un autocamion si un autoturism. in urma impactului, autocamionul s-a rasturnat, iar autoturismul a fost avariat si a ajuns in afara partii carosabile.

Un motociclist de 25 de ani, mort intr-un accident rutier petrecut pe un drum judetean din Prahova

Un tanar in varsta de 25 de ani a murit, luni 29 iunie, intr-un accident rutier petrecut pe un drum judetean de la iesirea din Filipestii de Targ, catre Calinesti. in accident au fost implicate o motocicleta cu o autoutilitara.

Actorul Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii celebre care face parte din simbolurile Statelor Unite. Fotografia a fost facuta in mai 1863 si publicata in The Independent, apoi in numarul din 4 iulie al Harpers Weekly. A devenit rapid proba necontestata a cruzimii si barbariei scalviei in America. Povestea filmului Emancipation are loc in plin razboi de Secesiune.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

In cel mai recent sondaj realizat de IMAS, in luna iunie, PNL ramane primul partid in preferintele romanilor. PSD continua sa scada in intentiile alegatorilor, iar alianta USR-PLUS inregistreaza o usoara crestere de incredere fata de datele colectate in luna februarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )