Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai grav bilant de COVID-19 din Romania: 614 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul imbolnavirilor ajunge la 30.789

Hotnews Hotnews,
 Cel mai grav bilant de COVID-19 din Romania: 614 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul imbolnavirilor ajunge la 30.789

Romania inregistreaza joi, 9 iulie, cel mai grav bilant de COVID-19, de la debutul pandemiei. in ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi imbolnaviri. Bilantul infectiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30. Cu o zi in urma, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare numar, pana ieri. continuă pe Hotnews

Digi 24: Judetele fara cazuri noi de COVID-19, in ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei

Romania se confrunta cu cel mai mare bilant zilnic de infectari cu COVID-19 de la debutul pandemiei 555 de cazuri noi. Chiar si asa, sunt cateva judete in care nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus in ultimele 24 de ore.

Raed Arafat, despre cel mai grav bilant al pandemiei de coronavirus: Riscul de a continua sa creasca numarul de infectari e destul de serios

Raed Arafat, seful DSU, a declarat la scurt timp dupa publicarea ultimului bilant al pandemiei de coronavirus care indica cel mai mare numar de cazuri de infectari zilnice, ca aceasta crestere va continua daca.

Tara din UE cu cel mai MARE salariu minim din Europa. Cifre jenante pentru Romania

Eurostat a dat publicitatii datele privind salariul minim in Europa, iar cifrele nu sunt deloc imbucuratoare pentru Romania, asta desi tara noastra a facut unele progrese in ultimii ani. E de mentionat faptul ca sase state membre Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Suedia si Finlanda) nu au regula privind salariul minim.

SURSE: Cel mai mare lant de farmacii din Arabia Saudita se pregateste de listare

Al-Nahdi Medical Co. , cel mai mare lant de distributie a produselor farmaceutice din Arabia Saudita, analizeaza lansarea unei oferte publice initiale IPO) si a lansat discutiile incipiente cu potentialii consultanti in acest proces, conform unor surse citate de Reuters. Sursele mentioneaza ca listarea societatii ar putea avea loc anul viitor.

Ne otravim copiii! Cel mai toxic fruct de pe piata! Medicul Adina Alberts, semnal de alarma

Adina Alberts, medic chirurg estetician, a postat pe o retea sociala un video prin care demonstreaza cat de toxici sunt pepenii gasiti in pietele din Romania, in aceasta perioada.

Bomba serii. Mihai Gadea dezvaluie cine ar fi, de fapt, cel mai bogat roman - il depaseste si pe Tiriac

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, partea a doua a anchetei Vilele secrete ale imbogatitilor. Mihai Gadea a comentat alaturi de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu vilele unora dintre cei mai bogati oameni din Romania.

Pretul locuintelor din Romania a avut in T1 a sasea crestere din UE

Locuintele din Romania s-au scumpit cu 3,3% in primul trimestru fata de cel precedent, fiind a sasea.

Mesajul unei judecatoare cu COVID-19: Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab. Apara-te, armele sunt la tine!

O judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia - instanta unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 - transmite un mesaj emotionat din spital, unde este internata de o saptamana. Ea spune ca virusul este printre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab si face apel la oameni sa se protejeze: Stai deoparte, respecta distanta, nu te inghesui, iesi din turma! Nu stii cum vei trece peste boala! Poate usor, poate nu vei simti nimic, dar copilul tau, mama ta?.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

Business report: van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie. Rabufnirea lui Arafat. Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc

Steven van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Degeaba venim cu programe scumpe daca avem fake news si initiative care distrug increderea * Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie * Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc * Nunta in pandemie: Cum este si cat costa sa te casatoresti in acesta vara pe o plaja din Grecia * 150 de figuri publice avertizeaza asupra pericolului in care se afla libertatea de exprimare * Angajatii din industria hoteliera se pot testa gratuit pentru COVID-19 * Arafat a rabufnit: Populatia sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza * Ce se intampla cu programul Prima casa? Noua lege a fost promulgata in aprilie, dar nu au aparut clarificarile metodologice * ASF a amendat conducerea executiva a Euroins.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )