Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Playtech Playtech,
Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Lansare online pentru cel mai nou device din seria Galaxy Note

Marile companii producatoare de telefoane inteligente nu au renuntat la proiectele aestui an. Samsung pregateste un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

Cel mai mare contract din istoria sportului, semnat in plina pandemie

Sportul este in criza din cauza problemelor sanitare, dar in continuare sunt cheltuite sume astronomice pentru plata unor vedete.

HUAWEI, pe locul 45 in topul celor mai valoroase branduri din lume

HUAWEI a fost inclus in Top 100 Most Valuable Brands si a obtinut recent premii importante pentru unele dintre cele mai recente produse din portofoliu: Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook D 14, Huawei MateBook D 15 si Huawei MatePad Pro.

Cea mai sexy atleta din lume jubileaza

Reactia lui Piedone la cel mai nou scandal din politica. Sustinere fara echivoc pentru Gabriela Firea

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 a anuntat ca o sustine pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Romania, in top 20. Cate tari poti strabate

Henley PartnersCitizen a publicat marti studiul anual al celor mai puternice pasapoarte din lume. Japonia se afla in continuare pe prima pozitie, cu acces la 191 de tari, in timp ce Romania se regaseste in top 20.

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

A tinut capul de afis al ultimelor saptamani pentru comentariile critice facute la adresa lui Novak Djokovic pentru organizarea Adria Tour) si Alexander Zverev nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a iesit in evidenta dupa ce si-a spus parerea in legatura cu numele celui pe care il considera cel mai mare jucator din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial.

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )