Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Playtech Playtech,
Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia . continuă pe Playtech

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa, intr-un context cu totul special in care oamenii au stat mai mult in fata ecranului pe aplicatii de conferinte, dar si pe jocuri. Veniturile serviciului de cloud-computing Azure, care a contribuit mult in ultimii ani la succesul financiar al companiei, au crescut cu 48%.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Coronavirus in lume: Germania si Franta anunta reintroducerea carantinei

Germania ar urma sa anunte miercuri noi restrictii inchiderea restaurantelor, barurilor, salilor de sport si cinema), in vreme ce presedintele Frantei Emmanuel Macron va avea si el o interventie in cursul serii. Aproape jumatate de milion de americani s-au infectat in ultima saptamana, in timp ce China raporteaza cel mai mare bilant din ultimele doua luni. in total, la nivel global sunt 44. 538 de cazuri confirmate, din care 1. 686 decese si 32. 859 pacienti vindecati. 35:in Rusia, medicii sunt obligati sa-si coordoneze orice declaratie despre COVID-19 cu Ministerul Sanatatii21. 15: Franta reintroduce carantina incepand de vineri. 30: Bilantul zilnic al cazurilor din Spania a ajuns la aproape 20. 30: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

SUPLIMENT PRETUL SANATATII ADELA COJAN, PRESEDINTE CNAS: Niciun sistem de sanatate din lume nu beneficiaza de fonduri suficiente, insa Romania are cel mai mic buget din UE

44,7 miliarde lei - bugetul alocat CNAS * Intentionam sa punem la punct o metodologie mai buna de acordare a teleconsultatiilor si sa contruim o platforma dedicata acestui tip de servicii * Asigurarile voluntare de sanatate pot contribui la sustenabilitatea financiara a sistemului public Reporter: Ce provocari a adus criza sanitara pentru CNAS?.

Asociatia Pro Infrastructura: Podul peste Dunare va deveni cel mai rusinos muzeu din istorie VIDEO

Asociatia Pro Infrastructura atrage atentia ca o investitie majora, noul pod peste Dunare, care este cel mai scump pod din Romania, va deveni cel mai rusinos muzeu din istorie din cauza unui detaliu care tine de autoritati.

VIDEO Ciprian Tatarusanu, cel mai slab om al gazdelor - Ce a scris Gazzetta dello Sport despre roman dupa Milan vs Roma 3-3

Ciprian Tatarusanu a debutat oficial in poarta Milanului, insa nu a fost genul de meci cu care internationalul roman sa se poata lauda. A gresit grav la primul gol al Romei, iar Gazzetta dello Sport il vede vinovat si la a doua reusita a oaspetilor. Milan vs Roma s-a incheiat 3-3, iar Tatarusanu a primit cea mai mica nota din tabara rosso-nerilor.

Romania are cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cei mai de succes antrenori din lume - DUO, anunta COSR pe contul oficial de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )