Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Adevărul Adevărul,
Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate. continuă pe Adevărul

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Cel mai bun job din lume: Universitatea Cambridge cauta un doctor in ciocolata

Universitatea Cambridge cauta o persoana dispusa sa studieze pentru a deveni primul doctor in ciocolata. Departamentul de Inginerie Chimica si Biotehnologie al Universitatii cauta cercetatori care sa se alature echipei incepand cu ianuarie 2015. Bursa este finantata in totalitate, iar programul de studii va dura 3 ani si jumatate, noteaza The Independent.

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Un olandez de 17 ani va fi cel mai tanar pilot din Formula 1

Marele Circ se pregateste de o noua premiera. In 2015 olandezul Max Verstappen va deveni cel mai tanar pilot din istoria competitiei.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )