Libnet.ro
UNICEF

05:30

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule.

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

Piata neagra a tigaretelor a urcat la cel mai inalt nivel al ultimilor 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie 2014, situandu-se la 17%, fata de 16,1 %, in luna mai si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research. Este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, potrivit aceleiasi surse.

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg.

Roger Federer isi regaseste explozia, castiga cel mai important titlu din ultimii doi ani. Ce a facut diferenta dupa patru finale importante pierdute?

Din toata finala masculina de la Cincy dintre Federer si Ferrer mi-a ramas intiparita in minte o singura imagine, nu din timpul meciului, ci de la festivitatea de premiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )